i7 10750H sistemde Valorant takılıyor

• Konuyu başlatan Emlinn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 631
İşletim sistemi
Windows 11

Emlinn

Centipat
Daha fazla  
RAM
8 2800mhz
Ekran kartı
rtx 3060
İşlemci
intel i7 10750h
Sistemim yeterli olmasına rağmen oyun sürekli takılıyor oyun 110 120 FPS arası giderken 20 düşüyor tüm yazılımlarım güncel ve sadece bu sorun Valorant'ta oluyor.

Sistemim yeterli olmasına rağmen oyun sürekli takılıyor oyun 110 120 FPS arası giderken 20 düşüyor tüm yazılımlarım güncel ve sadece bu sorun Valorant'ta oluyor.

Pilden sokuyor musunuz peki.

Sistemimiz RAM dışında aynı ben çok daha yüksek FPS alıyorum. 110-120 bu sisteme göre düşük bir seviye.

knk bissürü sebebi olabilir örneğin virüs girmiş olabilir ekran kartını güncelleyebilirsin pc ful dolu olabilir yada pc yi güç tasarrufunda kullanıyo olabilirsin bunlara bi bak

RAM'iniz düsük hocam bir de eğer sogutmaniz iyi degilse ondan olur bende ayni islemcili MSI laptop var 300 FPS alıyorum sizinki buyuk ihtimal Monster veya Excalibur.

Sistemimiz RAM dışında aynı ben çok daha yüksek FPS alıyorum. 110-120 bu sisteme göre düşük bir seviye.
hocam yüksek ayarlardaki değeri bu

knk bissürü sebebi olabilir örneğin virüs girmiş olabilir ekran kartını güncelleyebilirsin pc ful dolu olabilir yada pc yi güç tasarrufunda kullanıyo olabilirsin bunlara bi bak
pcde 150 gb boş yer var antivirüs olarak mcafee var ve taradığımda herhangi bir kötü yazılım çıkmıyor ekran kartı güncel prize bağlı kullandığım için pil tasarrufunda çalışmıyor

RAM'iniz düsük hocam bir de eğer sogutmaniz iyi degilse ondan olur bende ayni islemcili MSI laptop var 300 FPS alıyorum sizinki buyuk ihtimal Monster veya Excalibur.
Hocam acerin nitro 5 modelini kullanıyorum bu değerler yüksek ayarlardaki değerleri ayrıca sıcaklık 80nin üstüne çıkmıyor rami artırmayı düşünüyorum zaten şimdilik herhangi bir çözümü var mı

ayrıca hocam hangi ramin uyumlu olduğunu nasıl yapabilirim

Acer Nitro 5

Son düzenleme:

Hocam kartta gömülü değil ise seri nosuna bakıp temin edebilirsiniz hatta anakartınız destekler ise yüksek MHz'li güzel bir RAM alabilirsiniz.

Hocam kartta gömülü değil ise seri nosuna bakıp temin edebilirsiniz hatta anakartınız destekler ise yüksek MHz'li güzel bir RAM alabilirsiniz.
Hocam peki teknik servis yapabilir mi? Ayrıca seri numarasına nasıl bakabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…