i7-10750H ve GTX 1650 dizüstünde GPU kullanımı düşük

05pisagor

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, laptopumda CS:GO oynarken 100 FPS alıyorum. Ancak daha fazla FPS almam gerektiğini düşünüyorum. MSI Afterburner programıyla oyun içinde kontrol ettiğimde GPU1 %100'e yakın, GPU2 ise %30-40 arası kullanılıyor. GPU1 Intel'in ekran kartı değil mi? Ayrıca oyun içerisinde sistem sadece harici ekran kartını kullanması gerekmez mi? İkisini aynı anda nasıl kullanabiliyor anlamış değilim. FPS düşüklüğünün sebebinin bu olacağını düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistemim: Intel i7-10750H, GTX 1650/8 GB RAM ve Windows 10 Pro.

Peki fps değerlerim sizce de düşük değil mi? En yüksek ayarlarda bu fps i alıyorum bu arada.
Daha yüksek FPS istiyorsanız öncelikle oyun grafiğini düşürün. Sonra bu yazıdaki ayarları NVIDIA denetim masasına uygulayın.

Peki FPS değerlerim sizce de düşük değil mi? En yüksek ayarlarda bu FPS'i alıyorum bu arada.

100 FPS Max ayarlarda CS:GO gibi oyunlarda normal zaten bu sistemle zaten 100 FPS neyine yetmiyor Max ayarlarda anlamıyorum 😀 sen şükret ben en düşük çözünürlükte en düşük ayarlarda 30 FPS alıyorum 😢200 FPS alanlar orta ve düşük ayarda oynayanlar sen ayarları mediuma çek rahat 180 250 FPS alırsın zaten düşük ayarlarda (en düşük değil) oynasan bence 240 - 350 FPS alırsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı