Hocam sorunu olmasa bile 8 GB ram bu devirde yetmez. Belki de yükseltmekle uğraşmak istemiyordur arkadaş.Hocam bu TUF serisinde A veya F kodlular farklıymış sanırım tam bilmiyorum ama.
Hocam sorunu olmasa bile 8 GB ram bu devirde yetmez. Belki de yükseltmekle uğraşmak istemiyordur arkadaş.Hocam bu TUF serisinde A veya F kodlular farklıymış sanırım tam bilmiyorum ama.
Hocam sorunu olmasa bile 8 GB RAM bu devirde yetmez. Belki de yükseltmekle uğraşmak istemiyordur arkadaş.
Hocam Single Channel olduğu için normal fakat dediğim gibi 8x2 yapamaz belki de arkadaş RAM'i.Hocam bende 16 var fingle Channel olduğu için sadece drop yemiyorum fakat Online oyunlarda FPS'im düşük.
Hocam Single Channel olduğu için normal fakat dediğim gibi 8x2 yapamaz belki de arkadaş RAM'i.
evet nitro 5 şuan hiçbir yerde bende bulamadım. lenovo tarafına gelirsekDell çok ısınıyor alınmaz. O fiyata Acer Nitro 5, Lenovo Ideapad Gaming 3 alınabilir.
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82EY00CHTX Ryzen 7 4800H 16 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (sanırım Nitro 5'in stokları bitmiş.)
Hocam ben elimdekini satıp 2x8 yapmak istiyorum. Sizce kaça gider bendeki RAM?
Evet Nitro 5 şu an hiçbir yerde bende bulamadım. Lenovo tarafına gelirsek.
Bu link ve sizin linkin farkı işlemci ve depolama alanı arada da yaklaşık 1000 liralık fark var oyun açısından hangisi daha doğru olur?
hocam 10 bine 1650ti almak çok mantıksız.https://www.hepsiburada.com/dell-g515-amd-ryzen-5-4600h-8gb-512gb-ssd-radeon-rx-5600m-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000VZ7N1 bir de şuna bakın.evet nitro 5 şuan hiçbir yerde bende bulamadım. lenovo tarafına gelirsek
bu link ve sizin linkin farkı işlemci ve depolama alanı arada da yaklaşık 1000 liralık fark var oyun açısından hangisi daha doğru olur ?
Dell'in G modellerinin hepsinde aşırı ısınma sorunu var. Alınmaz.hocam 10 bine 1650ti almak çok mantıksız.https://www.hepsiburada.com/dell-g515-amd-ryzen-5-4600h-8gb-512gb-ssd-radeon-rx-5600m-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000VZ7N1 bir de şuna bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.