i7 10750H vs R7 4800H vs R9 4900H laptop

Bütçe
13.000 TL
MSI BRAVO 15 A4DDR-243XTR Bu bilgisayarın RX5600M modelini bulursanız ki bulursunuz, bunu alın. R7 4800H ile RX5600M kombini sizin her istediğinizi karşılamaya çok rahat yeter. Isı sorunu da yaşamazsınız. Asus'un TUF serisinden uzak durun. HP'nin OMEN olmayan tasarımlarından uzak durun. Paylaştığım model de her işinizi görür bu arada. RAM ve SSD eklemesi yaparsınız sadece.

Ekranı da 17 olsaymış çok güzel olacaktı.

Sıcaklığı kafanıza çok takmamanızı öneririm çoğu kaliteli laptop'ın CPU'ları bile 92-93 dereceye kadar çıkabiliyor. Ben maalesef bir hata yaparak Casper aldım genellikle zorlayan oyunlarda 90-97 derece arasında oynuyorum. 90 dereceye kadar çıkan bir bilgisayar olursa güzel olur bence. Size Omen veya MSI bir laptop almanızı öneririm. Linkini attığınız R9'lu Asus güzel gözüküyor ama bilgim yok.

Sıcaklığı kafaya takmasın...
Emin misin?
Eğer aşırı sıcaklık olursa sistem aniden kendini kapatabilir. Bileşenler yanabilir. Ne GPU ne de CPU 90 dereceyi görmemeli bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…