i7 10750H vs R7 4800H vs R9 4900H laptop

Bütçe
13.000 TL
haklısınız. 14 inç küçük evet ama zaten genellikle monitöre bağlayacağım için sorun olmaz diye düşündüm hata ettim. bende Samsung NC10 vardı aynı boymuş. Ve Max-q bir de yani küçük olduğu için... Peki sorum şu, asus alırsam servisi nasıl? Monster gibi seri ve güvenilir mi? Açıkçası monster'ı sadece servisi için tercih edeceğim yani ondan başka bir şey için değil...

Hocam Casper servisleri pahalı olduğunu bildiğim için yanaşmak istemem. Mazda RX-8 alıp Wankel motorla uğraşmak gibi bu Casper.

Diyorsunuz... Anladım. Peki Servisi nasıl acaba? Gerçekten çok korkutuyor bu kadar para verip elimde kalma olasılığı...
Aynen öyle pişmanlık duyuyorum zaten elimden geldiğince de almak isteyen birileri olursa, görürsem onları almamaya ikna etmeyi görevim bildim.

Bakıyorum da arkadaşlar MSI Ryzen sistemlerde sadece RX var... Bilemedim vallahi... Gidip RTX için Intel mi alayım yoksa MSI alıp rahat mı takılayım?.. RTX oyunların yanı sıra Nvidianın yayınlarda daha iyi performans verdiği gerçeği var..

Ama RTX cinsi oyunlar oynamak da isterim. 2060'a rağmen önereceğiniz bir sistem midir?

RX5600M RTX 2060 ile çok benzer ekran kartları dizüstü bilgisayar platformunda. Aralarında 5 FPS'lik kadar bir fark var '-+' şekilde. Şu çok daha iyi dediğimiz bir karşılaştırma değil yani. Hatta bu kıstas eski bir kıstas. Yeni gelen güncellemelerle RTX 2060'dan daha iyi olduğu alanlar var RX5600M'in.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı