M mr.nobody33 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #1 i7 10870H+RTX 2070 kombinasyonlu laptop nasıl olur sizce? Bu sistemli bir laptop fiyat olarak 14K civarında buldum. Alınır mı?
i7 10870H+RTX 2070 kombinasyonlu laptop nasıl olur sizce? Bu sistemli bir laptop fiyat olarak 14K civarında buldum. Alınır mı?
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 12 Aralık 2020 #2 mr.nobody33 dedi: i7 10870H+RTX 2070 kombinasyonlu laptop nasıl olur sizce? Bu sistemli bir laptop fiyat olarak 14K civarında buldum. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Markası ne? Kesin Monster. Almayın. Artı 0 Eksi
mr.nobody33 dedi: i7 10870H+RTX 2070 kombinasyonlu laptop nasıl olur sizce? Bu sistemli bir laptop fiyat olarak 14K civarında buldum. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Markası ne? Kesin Monster. Almayın.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #3 rohatbaba123 dedi: Markası ne? Kesin Monster. Almayın. Genişletmek için tıkla... Monster a neden ön yargılı davranıyorsunuz? Artı 0 Eksi
rohatbaba123 dedi: Markası ne? Kesin Monster. Almayın. Genişletmek için tıkla... Monster a neden ön yargılı davranıyorsunuz?
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 12 Aralık 2020 #4 rohatbaba123 dedi: Markası ne? Kesin Monster. Almayın. Genişletmek için tıkla... Yeter şu Monster düşmanlığı kullanıyorum ve sorunum yok.Geçen konu açmıştım bu sistem iyidir. @Zcherby @Odyofil Artı 0 Eksi
rohatbaba123 dedi: Markası ne? Kesin Monster. Almayın. Genişletmek için tıkla... Yeter şu Monster düşmanlığı kullanıyorum ve sorunum yok.Geçen konu açmıştım bu sistem iyidir. @Zcherby @Odyofil
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 12 Aralık 2020 #5 Odyofil dedi: Monster a neden ön yargılı davranıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... @WoLeRm hocam sayesinde. Bana açıkladı. Artı 0 Eksi
Odyofil dedi: Monster a neden ön yargılı davranıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... @WoLeRm hocam sayesinde. Bana açıkladı.
Are0ndight Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #6 Eğer oyuncu laptobu alacaksanız en iyi tercih lenovo legion olur şuan ana kadar gördüğüm en serin çalışan laptop. Artı 0 Eksi
Eğer oyuncu laptobu alacaksanız en iyi tercih lenovo legion olur şuan ana kadar gördüğüm en serin çalışan laptop.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.732 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Aralık 2020 #7 rohatbaba123 dedi: Markası ne? Kesin Monster. Almayın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
rohatbaba123 dedi: Markası ne? Kesin Monster. Almayın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #8 rohatbaba123 dedi: @WoLeRm hocam sayesinde. Bana açıkladı. Genişletmek için tıkla... Bana da açıklar mısınız? Merak ettim. Artı 0 Eksi
rohatbaba123 dedi: @WoLeRm hocam sayesinde. Bana açıkladı. Genişletmek için tıkla... Bana da açıklar mısınız? Merak ettim.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 12 Aralık 2020 #9 Odyofil dedi: Bana da açıklar mısınız? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Bende lütfen açıklayın. Artı 0 Eksi
Odyofil dedi: Bana da açıklar mısınız? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Bende lütfen açıklayın.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 12 Aralık 2020 #10 Clevo'ya ürettirip logo basıyorlarmış. Kasası kalitesizmiş. Isınma sorunu varmış. Vallahi bilmiyorum o bana öyle dedi. kerobey dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet. Kahinler ekibinin bir üyesiyim. @alyhisa hocama sorun. Artı 0 Eksi
Clevo'ya ürettirip logo basıyorlarmış. Kasası kalitesizmiş. Isınma sorunu varmış. Vallahi bilmiyorum o bana öyle dedi. kerobey dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet. Kahinler ekibinin bir üyesiyim. @alyhisa hocama sorun.