Wolerm dediğin arkadaşın Monster'ı kötülemek haricinde bir şey yaptığı yok hayatta kullanmamış oradan buradan okuduğu abra yorumları ile tüm serilere çamur atıyor bu forumda,kendiniz araştırarak karar veremeyecek 14 yaşında bir çocuk size sırf böyle dedi diye inanacaksanız burada yorum yazmayın.
Kendinizi geliştirecek farklı uğraşlara yönelin.
Bıktım ya. Her laptop konusunda en az biri öneriyor ve ben çıldırıyorum. Daha geçen bir şahıs ile tartıştım ve ben ceza aldım. Tamam, belki biraz ağır konuşmuş olabilirim ama hak etti. Değil mi @PanzerTR? Neden mi? İlk olarak, iki modelde plastik kullanıyor. Şimdi Acer Nitro'da kullanıyor...
Bıktım ya. Her laptop konusunda en az biri öneriyor ve ben çıldırıyorum. Daha geçen bir şahıs ile tartıştım ve ben ceza aldım. Tamam, belki biraz ağır konuşmuş olabilirim ama hak etti. Değil mi @PanzerTR? Neden mi? İlk olarak, iki modelde plastik kullanıyor. Şimdi Acer Nitro'da kullanıyor...
HP şikayet, iletişim, HP yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! HP için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumlarına bakarak karar v...
Dell şikayet, iletişim, Dell yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Dell için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumlarına bakarak k...
Acer şikayet, iletişim, Acer yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Acer için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumlarına bakarak k...