Monster ve Casper önermeyin Bu yazınızı okudum. Plastik neden size kalitesiz geldi? Servisini bende pek iyi bulmuyorum. Mavi ekran problemi yazılımsal, aynı MSI da olduğu gibi.
Monster ve Casper önermeyin bu yazınızı okudum. Plastik neden size kalitesiz geldi? Servisini bende pek iyi bulmuyorum. Mavi ekran problemi yazılımsal, aynı MSI'da olduğu gibi.
Konuda size belirli özelliklerdeki laptopun nasıl olduğu sorulmuş. Yaptığınız muhabbete bak. Bu mesajdan sonra konuda alakasız tek mesaj olursa ve raporlanırsa oturup tüm alakasız mesajlara uyarı vereceğim.
Aktif olarak 5 senelik bir Monster kullanıyorum. Geçen ay bir Monster daha aldım (T7 V20.2) ve fiyatını haketmediğini tecrübe ettim ve iade ettim. Monster’ı tavsiye etmiyorum ama batmasını da istemem. Bugün Türkiye pazarından çekilse diğer markalar aynı gün en az %10 zam yapar. Ne kadar çok çeşit o kadar müşteri memnuniyeti.
Konuda size belirli özelliklerdeki laptopun nasıl olduğu sorulmuş. Yaptığınız muhabbete bak. Bu mesajdan sonra konuda alakasız tek mesaj olursa ve raporlanırsa oturup tüm alakasız mesajlara uyarı vereceğim.