i7-11370h - RTX 3050 Ti laptop alınır mı?

Bütçe
23000

CoderGamer

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP db1076nt Laptop (Çok Kasıyor Önermem)
Bu laptopu İzmir MediaMarkt'e gittim ve ürünü inceledim RTX ekran kartı + 1TB SSD var RTX olmasa almayı düşünmem. Bir de 1TB SSD olmazsa almam bu ürün almaya değer mi Roblox, Minecraft, CS:GO, Blender vs. , video edit, oyun yapma (Unity ve Unreal Engine) için iyi bir ürün mü?
Ürünü çok beğendim, ekran kalitesi ve klavyeyi çok beğendim kaliteli gibi duruyor. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Marka, model belirtirseniz daha iyi olur. Zira istediği kadar yüksek donanıma sahip olsa da bazı markalar tercih edilmez.

Ürünün ne olduğunu söylerseniz ona göre yorum yapalım. Soğutma kalitesi vs. bazı oyunlarda sorun yaratabilir. Ama genel olarak söylediğiniz oyunlara oranla yeterli bir sistem. Alınabilir.

Bu daha performansli olur RTX en azindan bir tik rahat kullandirir.

arasındaki fark ne?
vallaha artık HP almak korkuyom çok hızlı ısınıyo ve kapanıyo bende hp var inş yeni hp ler kapanmıyodur
n
Bu daha performansli olur RTX en azindan bir tik rahat kullandirir.
bir inceliyim
pardon almaya düşündüğüm ürünü atmamış ım Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IHU6 82K100CGTX i7-11370H 16 GB 1 TB+256 GB RTX3050Ti 15,6" W11H FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
23.000 TL bahsedilen laptopun fiyatı mıdır?
bazı yerde 20k bazı yerde 23k

Son düzenleme:
O fiyat çok yüksek. Arkadaşların önerdiği gibi daha güçlüleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…