i7-11370h - RTX 3050 Ti laptop alınır mı?

Bütçe
23000

CoderGamer

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP db1076nt Laptop (Çok Kasıyor Önermem)
Bu laptopu İzmir MediaMarkt'e gittim ve ürünü inceledim RTX ekran kartı + 1TB SSD var RTX olmasa almayı düşünmem. Bir de 1TB SSD olmazsa almam bu ürün almaya değer mi Roblox, Minecraft, CS:GO, Blender vs. , video edit, oyun yapma (Unity ve Unreal Engine) için iyi bir ürün mü?
Ürünü çok beğendim, ekran kalitesi ve klavyeyi çok beğendim kaliteli gibi duruyor. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
arasındaki fark ne?
vallaha artık HP almak korkuyom çok hızlı ısınıyo ve kapanıyo bende hp var inş yeni hp ler kapanmıyodur
n

bir inceliyim
pardon almaya düşündüğüm ürünü atmamış ım Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IHU6 82K100CGTX i7-11370H 16 GB 1 TB+256 GB RTX3050Ti 15,6" W11H FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

bazı yerde 20k bazı yerde 23k

Her markanın belirli kullanıma uygun cihazları vardır. Oyun için üretilmeyen bir cihazı alıp oyun oynarsan kabahati cihazda bulamazsın. Bu sorunlar geçmişte daha fazlaydı ve her firma yaşardı. Önerilen HP şu an için fiyatına göre en iyi malzeme kalitesi, performans ve soğutmayı sunan cihaz.

İki cihaz arasındaki farka gelirsek bir kere işlemciler ve ekran kartları arasında epey büyük performans farkı var. Yine HP soğutma ve kalite tarafında daha önde.

Arasındaki fark ne?
Vallaha artık HP almak korkuyorum çok hızlı ısınıyor ve kapanıyor bende HP var inşallah yeni HP'ler kapanmıyordur
N

Bir inceliyim
Pardon almaya düşündüğüm ürünü atmamışım Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IHU6 82K100CGTX i7-11370H 16 GB 1 TB+256 GB RTX3050Ti 15,6" W11H FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

Bazı yerde 20k bazı yerde 23K

Hocam Omen serisi MSI'ın GP serisiyle yarışıyor soğutma ve performans konusunda bu bütçeninin en iyisi şu anda.

Bu laptopu İzmir MediaMarkt'e gittim ve ürünü inceledim RTX ekran kartı + 1TB SSD var RTX olmasa almayı düşünmem. Bir de 1TB SSD olmazsa almam bu ürün almaya değer mi Roblox, Minecraft, CS:GO, Blender vs. , video edit, oyun yapma (Unity ve Unreal Engine) için iyi bir ürün mü?
Ürünü çok beğendim, ekran kalitesi ve klavyeyi çok beğendim kaliteli gibi duruyor. Sizce alınır mı?
Alınmaz

O halde attığım laptopdan en iyisi hp omen bütçeme uygun 1 TB ssd + RTX yoksa bütçeme uygun daha da iyisi var mı oyun ve yazılım için birde blender vs.

O halde attığım laptoptan en iyisi HP Omen bütçeme uygun 1 TB SSD + RTX yoksa bütçeme uygun daha da iyisi var mı oyun ve yazılım için bir de Blender vs.

Daha iyisi yok hocam şu anda.

Son düzenleme:
Harbi siteler bile hp omen daha üstte bu laptop u bi düşüniyim 7-8 ay sonra laptop alcam bu laptop u göz önüne çok fazla alıcam
Ekran Görüntüsü (7348).png

1650059013476.png

Biraz düşman laptop çıktı gibi hangisi daha iyi sizce

Harbi siteler bile hp omen daha üstte bu laptop u bi düşüniyim 7-8 ay sonra laptop alcam bu laptop u göz önüne çok fazla alıcam
Ekran Görüntüsü (7348).png

1650059013476.png

Biraz düşman laptop çıktı gibi hangisi daha iyi sizce

pardon görmemişim oyun olarak daha iyimiş Omen17
HP OMEN 15-EN1021NT AMD Ryzen 7 5800H 16GB RAM 1TB SSD 8GB GeForce RTX 3070 15.6 inç FHD 144Hz Windows 10 Home Siyah 4H1U4EA - HP Store Türkiye bu laptop a 5 bin TL daha vermek değer mi değmez mi ciddi yorum yapın
bence değmez yani 5000 TL daha pahalı ürün daha dandik gibi geldi baktım ama beğenmedeim ben o HP Omen 17 de sanırım kesin im

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı