i7 11370H sistemde GTA 5 oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Mttx27

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
RTX 3050 Tİ
İşlemci
i7 11370H
Merhaba, bir senedir GTA 5 oynamıyordum. Dün gireyim dedim (indiriliydi) Online bağlantısı yapmaya çalıştım, oyundan attı. Tekrar girdim story mode girdim oyuna girdi ev gri şekilde kaplaması yüklenmemişti aradan 5-10 saniye geçti attı. Settings kısmını sildim, oyuna tekrar bağlanmaya çalıştım. Yükleme ekranında attı. Sürekli böyle oluyor. Çözüm nedir?

Steamden yüklü olduğunu varsayarak yazıyorum çözümü ; Steam'ı açın kütüphaneye girip GTA V'yi seçin. Sağ da üç nokta olur tıklayın ve özelliklere basın. Oradan yüklü dosyaları denetle veya doğrula gibi bir seçenek olacak ona tıklayın 10-15 dk sürer sorun varsa eksik veya sorunlu dosyayı yeniden yükler ve sorun çözülür. Eğer çözülmez ise sil yükle yapın yine olmaz ise format atın bilgisayara.

Steamden yüklü olduğunu varsayarak yazıyorum çözümü ; Steam'ı açın kütüphaneye girip GTA V'yi seçin. Sağ da üç nokta olur tıklayın ve özelliklere basın. Oradan yüklü dosyaları denetle veya doğrula gibi bir seçenek olacak ona tıklayın 10-15 dk sürer sorun varsa eksik veya sorunlu dosyayı yeniden yükler ve sorun çözülür. Eğer çözülmez ise sil yükle yapın yine olmaz ise format atın bilgisayara.
Yok benim steamde yüklü dğil. Rockstarın kendi uygulamasında yüklü doğrulama yapmaya çalışıyorum dünden beri 32 gb da takılıyor.

Yok benim steamde yüklü dğil. Rockstarın kendi uygulamasında yüklü doğrulama yapmaya çalışıyorum dünden beri 32 gb da takılıyor.
Silip yükleyiniz o zaman birden fazla hata mevcut olabilir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı