i7 11700 RTX3060 Ti sistem nasıldır?

Merak etmeyin HyperX gayet kaliteli köklü bir markadır. Zaten yanlış hatırlamıyorsam da geçen aylarda HP tarafından satın alınmıştı.
Anladım peki son olarak ZOTAC hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Zotac ekran kartının Amazon'daki yorumlarını okudum neredeyse çoğu soğutmanın yetersiz olduğunu belirtirken gürültününün çok yüksek olduğunu yazmışlar. Ben Zotac almayacağım.

Hyper X bir çok kişi tarafından kullanılsa dahi kullanıcı yorumlarının pek çoğunu incelediğimde düşük ses gibi problemlerden bahsedilmişti. Yön belirleme de game zero daha avantajlı görünüyor ve bir kaç e - sporcunun da game zeroyu tercih ettiğini gördüm. Fiyat problem değil ayrıca attığınız monitör için kullanıcı yorumlarına pek ulaşamadım. Bazı 244ten 360hzye geçen oyuncular farkın anlaşılmasının epey güç olduğunu söylüyorlar. Haliyle 244 ve Dynac gibi özellikli bir monitörü henüz herkesin kullanmaya başlamadığı 360hz bir monitöre değiştirmek istemedim.
Zotac ekran kartının Amazon'daki yorumlarını okudum neredeyse çoğu soğutmanın yetersiz olduğunu belirtirken gürültününün çok yüksek olduğunu yazmışlar. Ben Zotac almayacağım.
Ben de şuan Galax kullanıyorum soğutma konusunda ASUS'un üzerine yok galiba.

Anladım peki son olarak Zotac hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu modeli üst seviye olduğu için gayet yeterli bir soğutmaya sahip ama merak ediyorsanız YouTube'da incelemelerine bakabilirsiniz. % kaç fan hızında sıcaklıklar kaç falan.

Bu modeli üst seviye olduğu için gayet yeterli bir soğutmaya sahip ama merak ediyorsanız YouTube'da incelemelerine bakabilirsiniz. % kaç fan hızında sıcaklıklar kaç falan.
Kontrol ettim sağolun güzel bir öneri. Sistemi dediğiniz bilgisayar ile değiştirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…