i7 11700 RTX3060 Ti sistem nasıldır?

Zotac ekran kartının Amazon'daki yorumlarını okudum neredeyse çoğu soğutmanın yetersiz olduğunu belirtirken gürültününün çok yüksek olduğunu yazmışlar. Ben Zotac almayacağım.

Hocam eğer 17.000TL'lik kasa alacaksanız en az.
https://www.itopya.com/teknopanda-k...ie-gen3x4-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc-2/ bu olmalı
Ki önce kulaklık konusuna gelecek olursak hyperix in 1000TL'lik bir kulaklığı senin havada karada işini görecektir 2500TL vermek biraz saçma geldi kulaklığa onun yerine monitöre ya da kasaya bütçe ayırabilirsin
Benim gözümde aynı şey mouse pad içinde geçerli 850TL başlangıçta bir mouse pade göre çok bu bütçeyide monitöre eklersen 100TL'lik sağlam bir mouse pad de yeterli olacaktır kulaklıkla birlikte 2000TL artıyor bütçe o artan para ile de MSI 24.5" Oculux NXG253R 1ms 360hz HDMI,DisplayPort G-Sync , Rapid IPS Gaming Monitör Fiyatları bu alınabilir e spor için önceliğin kasa ve monitör olsun ki hyperix kulaklığı kullanıyor birçok e sporcu 244 Hz ile 360Hz arasındaki farkda e sporcu olman için olması gereken fark rakiplerin 360Hz le oynarken senin 244 le oynaman eksi olacaktır.
Hyper X bir çok kişi tarafından kullanılsa dahi kullanıcı yorumlarının pek çoğunu incelediğimde düşük ses gibi problemlerden bahsedilmişti. Yön belirleme de game zero daha avantajlı görünüyor ve bir kaç e - sporcunun da game zeroyu tercih ettiğini gördüm. Fiyat problem değil ayrıca attığınız monitör için kullanıcı yorumlarına pek ulaşamadım. Bazı 244ten 360hzye geçen oyuncular farkın anlaşılmasının epey güç olduğunu söylüyorlar. Haliyle 244 ve Dynac gibi özellikli bir monitörü henüz herkesin kullanmaya başlamadığı 360hz bir monitöre değiştirmek istemedim.
Zotac ekran kartının Amazon'daki yorumlarını okudum neredeyse çoğu soğutmanın yetersiz olduğunu belirtirken gürültününün çok yüksek olduğunu yazmışlar. Ben Zotac almayacağım.
Ben de şuan Galax kullanıyorum soğutma konusunda ASUS'un üzerine yok galiba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00