i7 11700 sisteme 4060 Ti 16 GB alınır mı?

lacosteq1

Centipat
Daha fazla  
NVIDIA RTX 2060 Super 8 GB.
Intel i7-11700
ASUS TUF Gaming B560M-Plus (DDR4 5000 MHz (OC)
Kingston Fury 32 GB 3600 MHz (DDR4) RAM.
MSI 750W A750GL PSU.
Legion monitör 1080p monitörüm.

Merhaba, arkadaşlar konuda, belirttiğim gibi, ekran kartını alayım mı? 1080p kullanıyorum, aslında 4070 serisi almayı düşünüyordum, bu darboğaz, olayından korktuğum için vazgeçtim i7 11700 işlemcim, darboğaz, sıkıntı oluyor diye monitörde değiştiremem, monitör degişsem, bile darboğaz oluyor, yalnız AMD ile NVIDIA arasında kaldım. Biri diyor NVIDIA daha iyi biride AMD kafam karıştı nasıl yapacağımı, nasıl ilerleyeceğimi, bilmiyorum pek de bilgim yok, bu konularda yalnız önerdiğiniz ekran, kartları, AMD NVIDIA şu anki mevcut sistemimle yükseltme, gerekmeksizin, yoluma devam edebilir miyim? Yeni çıkan oyunlar vesaire mevcut olan sistemimle işlemci anakart değişmeden tabii ki alacağım şu anki ekran kartımla da ileriye dönük ve sistemimle yoluma devam edebilir miyim?

İkinci el 6800 XT ya da 3080 düşünebilirsin. Sıfır kart düşünüyorsan 7700 XT altına düşme. Bütçen ne kadar?

Çok teşekkürler fakat yorum tam olarak anlayamadım bu yazdığım yorumlar uyuşmadı sizinkiyle üsteki arkadaşta öyle 😂 detaya inebilir misiniz bütçem 15-20k arası zorlasam 25k teşekkürler.

Güzel tercih olur bence. Darboğaz ise sıkıntı çıkaracak bir şey değil. Piyasada benim diyen cihazların birçoğunda yaşanıyor darboğaz. Sadece ekran kartından %100 verim alamamak demek bu.

Anlamadım tam olarak, 4060 için mi söylüyorsunuz yoksa 4070 Super mi? Yorumunuzu anlamadım teşekkürler.

Çok teşekkürler fakat yorum tam olarak anlayamadım bu yazdığım yorumlar uyuşmadı sizinkiyle üsteki arkadaşta öyle 😂 detaya inebilir misiniz bütçem 15-20k arası zorlasam 25k teşekkürler.

Anlamadım tam olarak, 4060 için mi söylüyorsunuz yoksa 4070 Super mi? Yorumunuzu anlamadım teşekkürler.

Senin için en uygun kart bu, darbogaz oyundan oyuna olacaktır ama rahatsız etmez. Paranın alabileceği en doğru kartı almak en mantıklısı.

Senin için en uygun kart bu, darbogaz oyundan oyuna olacaktır ama rahatsız etmez. Paranın alabileceği en doğru kartı almak en mantıklısı.

Kral çok güzel karta benziyor ama bu beni aşar ya işlemcim vesaire beslemezki darboğaz yaşarım hatta darbogazın kralı yalnız AMD kartlar sağlam mı? Teknoloji bu driver sorunları FSR fg yazılım vesaire NVIDIA daha öne çıkıyor şimdi AMD NVIDIA arasında kaldım. Ya teşekkürler.

Üstte de işlemcim yazıyor i7 11700 bu RX 7900GRE beslemesi için.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemcin bu kart için gayet uygun güçte. NVIDIA AMD seçiminde söyle bir öneride bulunabilirim, NVIDIA tarafında 4070 Super altında kart hem belleği hem de saf güç bakımından önermiyorum. Bu yüzden AMD tarafında 4070 Super'den önce alınabilecek en iyi kart bu önerdiğim karttir. DLSS frame falan bunlar temelde görüntü kalitesini düşürerek performansı artıran şeyler, ben 3080 sahibi olarak ilk günden beridir hiçbirini kullanmıyorum. Böyle şeylere takılmana gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemcin bu kart için gayet uygun güçte. NVIDIA AMD seçiminde söyle bir öneride bulunabilirim, NVIDIA tarafında 4070 Super altında kart hem belleği hem de saf güç bakımından önermiyorum. Bu yüzden AMD tarafında 4070 Super'den önce alınabilecek en iyi kart bu önerdiğim karttir. DLSS frame falan bunlar temelde görüntü kalitesini düşürerek performansı artıran şeyler, ben 3080 sahibi olarak ilk günden beridir hiçbirini kullanmıyorum. Böyle şeylere takılmana gerek yok.

Kardeşim çok teşekkür ediyorum fiyatı da uygun geliyor baktım ama 3 fanlı olduğu için kasama sığmaz büyük ihtimalle kasamda iyi mi kötü mü bilmiyorum markası Gamepower sığmaz tahminimce kablo küçüklük bakımından olabilir bunun uygun fiyata güvenilir site alabilecegim 2 fanlısı var mı acaba kart çok korkutuyor ve çok güçlü ya 😂 bu darboğaz meseleside canımı çok sıkıyor üsteki videoda izledim ama benim işlemcim düz i7 11700 videodaki de i7 11700K? Benimki k ibaresi yok ki? Şimdi bu ekran kartını alsam param çöpe gitmesinden dediğim gibi işlemcimden monitörümden monitörüm de 1080p ama monitörümde desteklerim ki acaba? Yani alsam üzmez pişman olmam değil mi ya? Çok korktum ya sistemim destekler mi? Benim sistem ile kart arasında çok fark var tabii sen daha iyi anlıyorsun da 😂 başka önerebilecegin var mı uyguna? F/P olarak bir de şu anki mevcut sistemimle, yükseltme, gerekmeksizin, yoluma devam edebilir miyim? Yeni çıkan oyunlar vesaire mevcut olan sistemimle işlemci anakart değişmeden tabii ki alacağım şu anki önerdiğin ve başka önerebilecegin ekran kartımla da ileriye dönük ve sistemimle yoluma devam edebilir miyim? Teşekkürler uzun yazdım. :) bir şey söylemeyi unuttum bu PC Build(darboğaz hesapladığı) %40 gösteriyor benim işlemcim ile 1080p de.

Son düzenleme:
Sistemin gayet iyi sıkıntı yok. Bu önerdiğim kartta performans olarak sistemin üst sınırı diyebiliriz artık. Bu kartı alır daha sonra monitörü 32 inç 2K yaparsın keyifle kullanmaya devam edersin. Kasanın uygun olup olmadığı konusunda kararsızsın, kasanın modeli nedir? Link atarsan daha uyi olur.

Sistemin gayet iyi sıkıntı yok. Bu önerdiğim kartta performans olarak sistemin üst sınırı diyebiliriz artık. Bu kartı alır daha sonra monitörü 32 inç 2K yaparsın keyifle kullanmaya devam edersin. Kasanın uygun olup olmadığı konusunda kararsızsın, kasanın modeli nedir? Link atarsan daha uyi olur.

Kardeşim çok ilgileniyorsun benimle sıkılmıyorsun eyvallah CC şu an monitörüm yetmezmi Lenovo Legion 1080p 2K monitör bütçem yok ya ileride belki degişebilirim 1080p olmaz mı peki başka önerebilecegin var mı? Kasama uygun 2 fanlı 3 fan tahminimce olmaz ve küçük kasam büyük ihtimalle F/P olarak uyguna ekran kartı sistemim için üzmeyecek pişman etmeyecek ileri dönük için sistemde dahil ve benim kasam için bende baktım bulamıyorum bir türlü kasamı link atamıyorum nasıl bir şeyse artık :) markası Gamepower on tarafı 3 fanlı ve camlı on tarafı olan teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı