En yakın aylarda ekran kart arada çıkarttıgımda 2 sinede bakacağım tekrardan çok teşekkür ediyorum Allah CC razı olsuna benimle bayağı ilgilendin kolay gelsin.
@Novelist
Hocam hayırlı akşamlar tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın, ben ekran kartını düşündüm, bu aylarda almayı düşünüyorum. Lakin hocam, tereddütlerim, var attığınız, site hocam, yanlış anlamayın, beni de anlarsınız, hocam

güvenebilir miyim bu siteye, internet üzerinden, satın alabilirim. Peşin, fiyata o yüzden, qb bilişim siteye baktım hocam, fiyat uygun lakin, bilindik olan siteler, Hepsiburada Trendyol, vesaire siteler, pahalı geliyor 3-4 k arasında, oynuyor, ama bu site, 21.500 uygun geliyor? Niye böyle acaba? Site konusunda, tereddütlerim oldu korkum, oldu hocam güvenilir mi, diye o yüzden arada kaldım. Bu sitede sipariş vereyim mi diye kartı? Hocam ekran kartı konusunda, da çok kararsız arada kaldım. Kart çok güçlü benziyor benim sistem destekler mi? Diye, tereddütdeyim, bu darboğaz olayı kart çok güçlü yani hocam beni yanlış anlamayın, hocam beni de, anlayın

şimdi sipariş, versem diyelim mağdur olmuyayım, kart konusunda, sistemi besler mi? Diye bu site, konusunda tekrardan, teşekkürler hocam.