Daha fazla
@Novelist
Hocam, hayırlı akşamlar, dediğiniz ekran kartını sipariş edeceğimde, son bir kez konuşma yapayımda, ona göre karar verelim. Hocam şimdi alacağım, ekran kartı driver, sorunları AMD yazılım driver sorunları var mı? Devam ediyor mu? Sitede gezerken hocam biri diyor NVIDIA iyi hocam, işte bu DLSS fg vesaire şeyler, biride diyor hocam, AMD iyi AMD saf güç olarak iyi ileride iş görür 16 GB RAM, ile çok şey yani hocam, böyle devam ediyor AMD, NVIDIA tartışmasıhocam bende, bakıyorum NVIDIA, mantıklı geliyor, sanki teknolojisi, yazılım bu DLSS fg vesaire, hocam AMD de iyi ama 2 arasında, kalıyorum hocam, yani dediginiz kartmı XFX 7900 GRE merc yoksa nvidiamı alayım? 4070 Super'ya da başka kartlara bakalım mı? Hocam NVIDIA,dan AMD,den? AMD, olarak 7800 XT, nasıl acaba? Hocam en çok olarak 4070 Super ile dediginiz kart 7900 GRE merc arasında kalıyorum ve darboğaz, konusuda canımı sıkıyor. 2 kart darboğaz, olur mu 7900 GRE olmaz dedinizde, 4070 Super endişeliyim, ve sistemim besler mi, 4070 Super? Hocam AMD teknolojiside iyi mi? Acaba AMD bayağı sıkıntı diyorlar, FSR 3 ve NVIDIA, AMD arasında, kalıyorum şimdiden teşekkürler hocam.
@Novelist
Hocam kusura bakmayın yorumunuz önemli o yüzden cevapınızı bekliyorum bilgisayardan anlıyorsunuz o yüzden ve üsteki yorumum cevapını bekliyorum cevaplarsanız minnettar olurum sipariş edeceğim yorumunuzu beklemekteyim şimdiden teşekkürler.
Dostum cevap vereyim vermesinede aynı soruları soruyorsun. Burada senin bütçene uygun en güçlü karti almaktan bahsediyoruz. Bu kartta 7900 GRE oluyor. Ha ben biraz daha fazla para veririm 4070 Super alırım diyorsan bir şey diyemem. 7900 GRE ve 4070 Super birbirlerine yakın güçteler. 7900 grenin 16 GB bellek avantajı var. NVIDIA AMD farkına değinmek saçma olur, NVIDIA'nin yazılımsal üstünlüğü pazar payı falan ortada. Biz alacağımız üründe F/P dengesine odaklanmaliyiz. Ben 3080 sahibi olarak DLSS'i çıktığı günden beri kullanmıyorum çünkü görüntü kalitesini bariz düşürüyor. RTX için olmazsa olmaz bir özellik diyemeyiz, kullandığım oyunlar oluyor ama performans kaybı da düşündürüyor. Senin alacağın kartta bendeki kartta RTX için bence hala yetersiz kartlar. Sadece oyun performansına odaklı söylüyorum bu kartlardaki saf güç bu kadar yakınken ve birinin belleği daha fazla olmasına rağmen daha ucuzken onu almak daha mantıklı bence. WattMan hataları sürücü sorunlari olma ihtimalini soracak olursan hayır asla olmaz AMD eskisi gibi değil demekte polyanacilik olur. Evet eskisine kıyasla yaşanan sorunlarda duşus olduğu kesin, uzun lafın kısası 4070 Super de alsan 7900 GRE de alsan seni asla pişman etmez. Benim tavsiyem fiyatı fazladan belleği ve gücüyle 7900 GRE'dır, gerisi sana kalmış.