Evet.Ekran kartında bir sıkıntı yok diyorsunuz tek sıkıntı işlemci mi
i7 11700 render de eziyor olması lazimVar tabii, Ryzen işlemciler çoklu çekirdekte başarılıdır. Intel ise tek çekirdek'te başarılıdır. Oyun oynarken tek çekirdek kullanılır. Bu nedenle Intel oyunda daha performanslı çalışır. Ama render konusunda kapışırsanız kaplumbağaya dönüşür Intel.
Bu k modeli ama yakındır diye düşünüyorumBaşla oyunlarda durum ne? Valorant gibi oyunlarda da geride mi? Öyleyse sıkıntı.
Tam bilmiyorum.i7 11700 render de eziyor olması lazim
Oyundan oyuna değişir FPS'ler. Bazı oyunlarda 11700 geçerken bazılarında 5600X geçer. Özellikle Valorant, CS gibi oyunlarda daha yüksek FPS alman lazım. Tarkov'da durum tam tersi demek ki.Apex'de bende 300 FPS ama onda Apex yok
i7 11700 render de eziyor olması lazim
Bu k modeli ama yakındır diye düşünüyorum
Gayet normal hocam geçmesi
Evet hocam o kısmı doğrudur warzone da falan i7 önde de cs de çok küçük bir fark atıyordu galiba valorantta bilmiyorum. 10 20 az olsun input latency daha stabil olsun sorun yok yavOyundan oyuna değişir FPS'ler. Bazı oyunlarda 11700 geçerken bazılarında 5600X geçer. Özellikle Valorant, CS gibi oyunlarda daha yüksek FPS alman lazım. Tarkov'da durum tam tersi demek ki.
Geçer zaten ancak rekabetçi oyunlarda 5600X 12700K'ya kafa tutabilen bir işlemci. Genel performansta ise 11700'den geride olabilir tabii.
Mesajı düzenledim. Dediğim gibi sanılanın aksine oyun performansları benzer.Evet hocam o kısmı doğrudur Warzone da falan i7 önde de CS de çok küçük bir fark atıyordu galiba Valorant'ta bilmiyorum. 10 20 az olsun input latency daha stabil olsun sorun yok yavIntel fanboyluk yapmadan gideyim.
Benzer olacaktır büyük ihtimalle ram cas değeri iyi olan fazla alır büyük ihtimalle valorantta.En iyisi valorant indirip denemem gerekecek
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.