i7 11700F RTX 3060 sistem uyumlu mudur?

Tabi ki. Görenler en güzel sistemi almanızda yardımcı olacaktır.
Peki islemci felan düşmez mi öyle olursa, çok anlamıyorum İşlemci mi çok yüksek nasıl 4070 alacağım ki, 1tb ssd ve 1tbharddisk vb. Dahil olursa 4070 kimse bulamaz diye düşünüyordum. Acaba siz 32 gb Ram gibi detayları görmediniz mi, alabileceğim en kaliteli pc istiyorum diye 33gb Ram yaptim ama saçma oldu herhalde.

Peki islemci felan düşmez mi öyle olursa, çok anlamıyorum İşlemci mi çok yüksek nasıl 4070 alacağım ki, 1tb ssd ve 1tbharddisk vb. Dahil olursa 4070 kimse bulamaz diye düşünüyordum. Acaba siz 32 gb Ram gibi detayları görmediniz mi, alabileceğim en kaliteli pc istiyorum diye 33gb Ram yaptim ama saçma oldu herhalde.
3080 alıp işlemciyi yüksek tutarız. Ram olayını gördüm. 4x8 gereksiz slotu doldurmak bence. 2x16 daha işlevli. İleride daha çoğuna yükseltebilirsin.

3080 alıp işlemciyi yüksek tutarız. Ram olayını gördüm. 4x8 gereksiz slotu doldurmak bence. 2x16 daha işlevli. İleride daha çoğuna yükseltebilirsin.
Hocam yeni konu actigimdan ban yemistim simdi yazıyorum. Oyuncu koltuğu, kulaklik,mouse,klavye dahil (kaliteli) 8k lik monitor, r5 5600 ve 3060 var sistemde msi markalı çok kaliteli sıvı soğutma beyaz kasa 5 aylık 2.el mantikli mıdır 32k ya, çünkü 35 k bütçe var dedim fakat herhalde sıkıntı çıkacak içine klavye koltuk vb dahil olmassa

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı