i7-11700F sistemde "CPU over temperature error"

EmiraTs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba birkaç saat önce bilgisayar boştaydı ve telefona bakıyordum ve bir anda kapandı açtığımda ise CPU Over Temperature Error hatası aldım işlemcim i7 11700F ve sıvı soğutucu var BIOS'tan değerlere baktığımda 45 °den başlıyor ve 90° ye kadar çıkıyor ne yapabilirim? 1-1.5 senedir kullanıyorum bilgisayarı ilk defa böyle bir hata aldım.

Yok oturduğundan ve macunun iyi yayıldığından %90 eminim. Sizce sıvı soğutucu geldikten sonra yine de kasa alınır mı?
Sıvı soğutucu geldiğinde kullanılabilir değerlere inecektir sıcaklık. Alırsanız da daha serin ve ileriye dönük olacaktır tabii. Ben alınabiliyorsa en iyi olanının alınması gerektiğini düşünürüm her zaman ama sizin bileceğiniz bir durum.

Sıvı soğutucu geldiğinde kullanılabilir değerlere inecektir sıcaklık. Alırsanız da daha serin ve ileriye dönük olacaktır tabii. Ben alınabiliyorsa en iyi olanının alınması gerektiğini düşünürüm her zaman ama sizin bileceğiniz bir durum.

Maddiyat yettiği sürece bende öyle yapıyorum temperli camı açık kullansam faydasını görür müyüm yoksa daha mı çok sorun olur.Bir de böyle kullansam bir süre sıkıntı çıkar mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı