i7 11700K kule tipi soğutucu önerisi

Sizce hangisi

• Snowman T6 Ultra

Oy: 0 0,0%
  • Snowman X6

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    3

3718Ahmet

Decapat
Makaleler
1
Anakart
MSİ MAG Z490 TOMAHAWK
İşlemci
i7 11700K
Biliyorum defalarca kez soğutucu önerisi konusu açıldı ve bende birçok kez açtım. Neyse sistem özelliklerim i7 11700K işlemci, Z490 Tomahawk anakart, MAG Shield 110r kasa. Düşündüğüm soğutucular en baştan AK400 Zero Dark Plus, Snowman T6 ultra/x6 ve ID-Cooling SE 224 xts/xt ile SE214XT. Ama ben AK400 ile Snowman x6/t6 Ultra arasında kaldım. Özelliklere baktığımızda farklarda DeepCool 1650RPM Snowman 1300RPM, Snowman T6 4 bakır borulu X6 6 bakır borulu ve DeepCool 4 bakır borulu, ses desibel olarak DeepCool 28 Snowman 18 desibel. Özelliklere baktığımızda en mantıklısı parası ve özellikleri olarak Snowman X6 alıyor 6 bakır boru 3 fan olması ile alıyor ancak T6 Ultra daha düşük özellikler ve daha yüksek fiyata sahip orayı da anlamadım. Ancak AK400 daha iyi diye biliyorum hangisini almam gerek yarın babamla konuşup birini almamız gerek. Yardımınız için teşekkürler.

Benimki öneri ozaman deepcool ak400plus alabilirsin

Tamam teşekkürler. Başkaları da fikirlerini sunarsa ona göre bir karar verip alırım.
Bu arada attığım linkte AK400 Zero Dark Plus falan bir sürü seçenek var onlardan hangisi ben Zero Dark Plus olanını düşünüyorum.
Bir de fiyat açısından ak400 nerdeyse 2 katı yani bu farka değer mi performanslarına göre onu soracaktım

DeepCool AK400 Zero Dark Plus ürününü aldım arkadaşlar. Diğerleriyle özellikleri vb. karşılaştırdığımda en iyi seçimin bunun olacağını düşündüm ve aldım.

Son düzenleme:
Tamam teşekkürler. Başkaları da fikirlerini sunarsa ona göre bir karar verip alırım.
Bu arada attığım linkte AK400 Zero Dark Plus falan bir sürü seçenek var onlardan hangisi ben Zero Dark Plus olanını düşünüyorum.
Bir de fiyat açısından AK400 neredeyse 2 katı yani bu farka değer mi performanslarına göre onu soracaktım

DeepCool AK400 Zero Dark Plus ürününü aldım arkadaşlar. Diğerleriyle özellikleri vb. karşılaştırdığımda en iyi seçimin bunun olacağını düşündüm ve aldım.

Isı borusu fan ve blok farklilikları var dogru tercih olmus gule gule kullan

Technopat Haberler

Geri
Yukarı