i7 11700K ve MSI RTX 3080 Ti sistem ne kadar eder?

Tarum980

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. 4-5 ay önce tüm parçalarını özenle sıfır PC topladım. Acaba satmaya kalksam ederi nedir? Hangi fiyattan satışa koymalıyım? Sistemi yazıyorum:

MSI Z590 Gaming Carbon Wi-Fi
i7 11700K.
MSI RTX 3080 Ti Suprim X 12 GB.
16 GB 3600 MHz Corsair Vengeance RGB Pro Sl.
MSI MPG cprelıquıd K240 240mm sıvı soğtucu.
MSI Spatium M390 NVMe M.2 250GB. 3300/1200
1 TB Adata XPG SX 8200 Pro m2. PCI 3500/3000
2 TB seagetta 7200 RPM HDD.
Corsair RM 1000X Gold 80 Plus guc kaynagı.
Corsair Premium type 4 gen 4 Pro sleven kablo.
Corsair 5000X kasa.
Corsair VW PWM'li 120mm RGB kasa fanı.
Xdrive Kasırga Kumaş Oyuncu Koltuğu
ASUS ROG THETA ELECTRET Oyuncu Kulaklığı
Asus Rog Falchion Wireless klavye
Msi GG Cluttch GM41 lightweight Wireless Gaming Mause
Lc ultragear 27GP83B-B 1ms 2k 165 hz nano ips monitör
Klaklık standı

Son düzenleme:
Hocam bileşenlerinizi tepe model olarak seçmişsiniz toplu satışta satılması biraz zor olur. Parçaların sarı siteden tek tek fiyatlarına bakıp parça satışı daha mantıklı olur fikrimce. Teknoloji sürekli yenileniyor ve daha ucuza daha performanslı ama bu kadar kaliteli olmayan bileşenli sistemler satışa çıkıyor uygun fiyata. İşlemci ve anakartı veya aklınızda beraber satsam iyi olacak dediğiniz parçaları bundle şeklinde ilana atabilirsiniz. Tek seferde beklediğiniz fiyatı veren olacağını düşünmüyorum.

Hocam bileşenlerinizi tepe model olarak seçmişsiniz toplu satışta satılması biraz zor olur. Parçaların sarı siteden tek tek fiyatlarına bakıp parça satışı daha mantıklı olur fikrimce. Teknoloji sürekli yenileniyor ve daha ucuza daha performanslı ama bu kadar kaliteli olmayan bileşenli sistemler satışa çıkıyor uygun fiyata. İşlemci ve anakartı veya aklınızda beraber satsam iyi olacak dediğiniz parçaları bundle şeklinde ilana atabilirsiniz. Tek seferde beklediğiniz fiyatı veren olacağını düşünmüyorum.
Tek tek satmakla uğraşmak istemiyorum. yüksek fiyatta çekmek istemiyorum. Bilmiyorum tam olarak ne kadardan ilana koyayım.

Tek tek satmakla uğraşmak istemiyorum. yüksek fiyatta çekmek istemiyorum. Bilmiyorum tam olarak ne kadardan ilana koyayım.
37k+- 5k şeklinde koyabilirsin ama dediğim gibi uğraşmak istemiyorum demek yerine uğraşırsan senin için daha kârlı olur. Fiyat çok yüksek oluyor ve insanlar bunu taksitle alamayacak. Peşin almakta mantıklı gelmiyor bu kadar yüksek fiyattayken. Ekonomiyi biliyorsun zaten peşin fiyatına taksitle aldığın şeyler 6 ay sonra taksiti dolar bazında çok düşüyor.

37k+- 5k şeklinde koyabilirsin ama dediğim gibi uğraşmak istemiyorum demek yerine uğraşırsan senin için daha kârlı olur. Fiyat çok yüksek oluyor ve insanlar bunu taksitle alamayacak. Peşin almakta mantıklı gelmiyor bu kadar yüksek fiyattayken. Ekonomiyi biliyorsun zaten peşin fiyatına taksitle aldığın şeyler 6 ay sonra taksiti dolar bazında çok düşüyor.
Bazı eklemeler yaptım. Onlarla birlikte bakarmısın?

Arkadaşın dediği gibi set halinde çok zor hocam. Acele paraya ihtiyacın olduğu için mi bilemiyorum ama gelecek PMleri şimdiden görebiliyorum. 2.elde toplu sistem satışları çok yavaştır. Bayağı kelepir bir fiyattan vermeniz gerek ki akbabalar üşüşsün. Ayrı ayrı satarsanız da kesinlikle anakart tek başına satılmadan CPU'dan ayırarak satmayın. Ekran kartı, PSU çok hızlı gider. Anakart + CPU ikilisi de piyasaya uygun bir aralıkta konursa o da çok hızlı gider. Belki SSD'ler de öyle olur ama diğerleri denk gelirse. Ben dhden okuturum genelde. Diğer tüm sitelerden daha hızlı satarım. Umarım iyi bir sebepten ötürü satıyorsunuzdur. Emek verdiğin şeyin kötü bir zorunluluktan dolayı satılması koyar insana.

Selam arkadaşlar. 4-5 ay önce tüm parçalarını özenle sıfır PC topladım. Acaba satmaya kalksam ederi nedir? Hangi fiyattan satışa koymalıyım? Sistemi yazıyorum:

MSI Z590 Gaming Carbon Wi-Fi
i7 11700K.
MSI RTX 3080 Ti Suprim X 12 GB.
16 GB 3600 MHz Corsair Vengeance RGB Pro Sl.
MSI MPG cprelıquıd K240 240mm sıvı soğtucu.
MSI Spatium M390 NVMe M.2 250GB. 3300/1200
1 TB Adata XPG SX 8200 Pro m2. PCI 3500/3000
2 TB seagetta 7200 RPM HDD.
Corsair RM 1000X Gold 80 Plus guc kaynagı.
Corsair Premium type 4 gen 4 Pro sleven kablo.
Corsair 5000X kasa.
Corsair VW PWM'li 120mm RGB kasa fanı.
Xdrive Kasırga Kumaş Oyuncu Koltuğu
ASUS ROG THETA ELECTRET Oyuncu Kulaklığı
Asus Rog Falchion Wireless klavye
Msi GG Cluttch GM41 lightweight Wireless Gaming Mause
Lc ultragear 27GP83B-B 1ms 2k 165 hz nano ips monitör
Klaklık standı
65000 tl fiyat koydum. Normalde tek tek toplanırsa 90000- 100000 tl arası yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı