i7 11700KF sistem Valorant'ta 160-220 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11
OC yapmadım 1920x1080 ve 1280x960 ama pek etki etmiyor.
İşlemci en fazla 65 derece hocam 3 önde 1 arkada fan bir de 2 fanlı sıvı soğutma var aslında.
BIOS hakkında bilgim sıfır yardımcı olabilir misiniz nereden bakacağım ayarlarına bir de Windows 11 performans moduna nasıl bakarım?
Ben OC'suz kullanıyorum, sadece XMP ayarı açık RAM için. Sizde XMP açık mı?

Ben OC'suz kullanıyorum, sadece XMP ayarı açık RAM için. Sizde XMP açık mı?

Hayır hiç ayar yapmadım galiba BIOS'da.

i7 11700-KF RAM ve ekran kartına özel BIOS ayarı nasıl nereden bulabilirim nasıl yapmalıyım.

Hayır hiç ayar yapmadım galiba BIOS'da.

i7 11700-KF RAM ve ekran kartına özel BIOS ayarı nasıl nereden bulabilirim nasıl yapmalıyım.
Anakartınızın modelini YouTube üzerinden aratarak arayüzle alakalı videolara ulaşabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

XMP açmak için buradaki adımları izlemeniz yeterli.

XMP falan yazmıyor ne yapmalıyım.

Anakartınızın modelini YouTube üzerinden aratarak arayüzle alakalı videolara ulaşabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

XMP açmak için buradaki adımları izlemeniz yeterli.

Normal hocam normal senlik bir şey yok.

YouTube'dan bilgisayar performans arttırma videosu izle.

Hangi çözünürlükte oynuyorsun? R5 5500 + GTX 1650 + 16 GB RAM sistem ile 1280x960 çözünürlükte 250-400FPS arası alıyorum çünkü, çok daha yüksek değerler almanız gerek bu sistemle.

O drop değil pingten dolayı oluşan takılmalar. İnternetin kötü olması FPS dropa sebep olmaz ve FPS'i etkilemez.

Tek yapabildiklerim bunlardı haricinde bir şey yapamıyordum nedense sebebi nedir?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-12-09 saat 19.08.08_8cbb7a7e.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-12-09 saat 19.08.08_8cbb7a7e.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Geri
Yukarı