i7 11700KF sıvı soğutmaya rağmen boşta 50 derece

IDisaster

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar, yeni sistem topladım fakat işlemci değerlerim pek hoş değil.
Corsair H115i Elite Capellix: Sıvı soğutmam bu.

Dosya Ekleri

• sa.PNG
    sa.PNG
    138,6 KB · Görüntüleme: 63
Aynı işlemciyi kullanıyorum benim soğutmam pek iyi değil ama abartılı bir sıcaklık olduğu belli. Bir sorun varsa öğrenmek isterim.

Aynı işlemciyi kullanıyorum benim soğutmam pek iyi değil ama abartılı bir sıcaklık olduğu belli. Bir sorun varsa öğrenmek isterim.
Sorunum şu işlemci boşta 40-50 derecede ve çok üst düzey bir soğutucu takılı şuan sisteme ve sistemin hava akışı gayet iyi anlık olarak 70 falan olup düşüyor.

Normal sıcaklıklar bir sorun göremedim? Fanların da dönmüyor. Büyük ihtimal 55 de açılıyor.

Ekran kartından bahsetmiyorum kardeşim. İşlemciden bahsediyoruz fanlar gayet dönüyor ve anlık olarak 70-80'e fırlayıp geri düşüyor.

10 dakika AIDA64 sadece fpu açık teste sok. Sıcaklığı paylaş.

Yüksek değerlere çıkar 90-100 gibi hiç güvenmiyorum nasıl sokayım teste :(

Sorunum şu işlemci boşta 40-50 derecede ve çok üst düzey bir soğutucu takılı şuan sisteme ve sistemin hava akışı gayet iyi anlık olarak 70 falan olup düşüyor.

Ekran kartından bahsetmiyorum kardeşim. İşlemciden bahsediyoruz fanlar gayet dönüyor ve anlık olarak 70-80'e fırlayıp geri düşüyor.

Yüksek değerlere çıkar 90-100 gibi hiç güvenmiyorum nasıl sokayım teste :(

Öyle bir durum olursa zaten sistem kendini kapatır. Yani bir şey olmaz. 90'ı görürsen testi durdur yinede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı