Boşta derken görev yöneticisinde arkada bir sürü şey çalışıyor.
normal sıcaklıklar bir sorun göremedim? Fanların da dönmüyor. Büyük ihtimal 55 de açılıyor.Kardeşim arkaplanda hiçbirşey çalışmıyor işlemci boşta bu seviyelerde
Sorunum şu işlemci boşta 40-50 derecede ve çok üst düzey bir soğutucu takılı şuan sisteme ve sistemin hava akışı gayet iyi anlık olarak 70 falan olup düşüyor.Aynı işlemciyi kullanıyorum benim soğutmam pek iyi değil ama abartılı bir sıcaklık olduğu belli. Bir sorun varsa öğrenmek isterim.
Normal sıcaklıklar bir sorun göremedim? Fanların da dönmüyor. Büyük ihtimal 55 de açılıyor.
10 dakika AIDA64 sadece fpu açık teste sok. Sıcaklığı paylaş.
Fan dönmediği için normal işte. Fanlar 1200 dönse soğutma aktif çalışır, sistem soğur. Ama Fanların 55 derecede açılıyor sanırım.boşta 40-50 derecede
Sorunum şu işlemci boşta 40-50 derecede ve çok üst düzey bir soğutucu takılı şuan sisteme ve sistemin hava akışı gayet iyi anlık olarak 70 falan olup düşüyor.
Ekran kartından bahsetmiyorum kardeşim. İşlemciden bahsediyoruz fanlar gayet dönüyor ve anlık olarak 70-80'e fırlayıp geri düşüyor.
Yüksek değerlere çıkar 90-100 gibi hiç güvenmiyorum nasıl sokayım teste![]()
saniyelik okuma değerlerine bakarsan öyle görmen de normal. İşlemci turboda çalışıyor anlık akım çekip ısı değeri fırlamış gibi gözüküyor.anlık olarak 70-80'e fırlayıp geri düşüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.