i7 11700KF sıvı soğutmaya rağmen boşta 50 derece

Buyurun durum bu şekilde uzay kurulum sistem macun ince temiz çekildi vidalar sıkıldı.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    224,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 2.PNG
    2.PNG
    694 KB · Görüntüleme: 41
Boşta sıkıntı yok ama yükteki çok sıkıntılı. Oyun oynarken kaç derece oluyor veya render yapıyor musun?

Sistem oyun için değil 3D çizim uygulamaları AutoCAD tarzı uygulamalar için toplandı 52.240 TL para verdim ve gerçekten bu sorunu çözmek istiyorum. Az önce başka birisinin sıvı soğutmasıyla (Corsair H115i Platinum) teste tabii tuttum 56 dereceyi geçmedi :( galiba soğutmamda problem var :(

Sistem oyun için değil 3D çizim uygulamaları AutoCAD tarzı uygulamalar için toplandı 52.240 TL para verdim ve gerçekten bu sorunu çözmek istiyorum. Az önce başka birisinin sıvı soğutmasıyla (Corsair H115i Platinum) teste tabii tuttum 56 dereceyi geçmedi :( galiba soğutmamda problem var :(

O halde nasıl çözeceğini biliyorsun.

Daha iyisi kesin çıkardı, keşke 11700KF almasaydın. O işlemci zaten ısınma sorunlu, aynı abisi 11900K-KF gibi...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı