Merhaba, Dark Freezer 240 mm sıvı soğutucum vardı ancak bozuldu. O yüzden yeni bir soğutucu kullanmam gerekiyor, kule tipi al diyenler de var ama yine de bir danışmak istedim önerileriniz var mı arkadaşlar?
Merhaba, Dark Freezer 240 mm sıvı soğutucum vardı ancak bozuldu. O yüzden yeni bir soğutucu kullanmam gerekiyor, kule tipi al diyenler de var ama yine de bir danışmak istedim önerileriniz var mı arkadaşlar?
En ucuz DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.574,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Attığım soğutucu ile herhangi bir 240'lık soğutucu attığum kule tipi soğutucularla benzer performans gösterecektir aklınızda bulunsun.
Buda pahalı olan hocam ama ilk attığımı alın bence.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
www.gencergaming.com
@TEMPESTc Ne kadar bütçeniz varsa söyleyin yani almak istiyorsanız 5k ya da var önerimi yapayım.