i7 11700KF soğutucu önerisi

TEMPESTc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Dark Freezer 240 mm sıvı soğutucum vardı ancak bozuldu. O yüzden yeni bir soğutucu kullanmam gerekiyor, kule tipi al diyenler de var ama yine de bir danışmak istedim önerileriniz var mı arkadaşlar?

Sistem: i7 11700KF - RTX 4070 Ti - 32 GB RAM - Z590-A Pro.

Merhaba, Dark Freezer 240 mm sıvı soğutucum vardı ancak bozuldu. O yüzden yeni bir soğutucu kullanmam gerekiyor, kule tipi al diyenler de var ama yine de bir danışmak istedim önerileriniz var mı arkadaşlar?

Kule tipi önermem genel olarak k serileri ve i7 - i9 çok ısınan modeller. Bütçe nedir ?

Ya da
Daha ucuzlarını bulabilirsiniz bakarsanız ben model attım sadece.

Çok güzel bir ürüne benziyor ama 240mm kullanıyordum 360 çok zorlama olur sığmaz sanırım. Kasa MSI MAG Forge 100R

360mm sığmıyormuş hocam. Bu ürüne bakabilirsiniz ama illa 5000 TL'lik olsun isterseniz başka bir öneri yapabilirim.
Attığım soğutucu ile herhangi bir 240'lık soğutucu attığum kule tipi soğutucularla benzer performans gösterecektir aklınızda bulunsun.
Buda pahalı olan hocam ama ilk attığımı alın bence.

@TEMPESTc Ne kadar bütçeniz varsa söyleyin yani almak istiyorsanız 5k ya da var önerimi yapayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı