DakiVoea
Decapat
Daha fazla
CPU: Intel® Core™ i7-11700KF
GPU: ASUS Dual GeForce RTX™ 3060 V2 12 GB GDDR6
RAM: Kingston Fury Beast RGB 32 GB (2x16)
SSD: Kingston Fury Renegade 2TB PCI-e 4.0 NVMe M.2
Ekran: Seçmedim ama olmasını istediğim özellikler 1080p 1ms 144Hz 24' IPS G-Sync
PSU: Seçmedim ama olmasını istediğim özellikler 80+ Gold sertifika
Sıvı soğutma: Seçmedim daha ama sistemde olacak
Şöyle bir sistem toplamak istiyorum. Anakart olarak ASUS Z-590 Plus almak istoyordum ama stoklarda bulamadım. Onunla muadil veyahut stokta olan ve fazla fiyat farkı olmayan başka bir model olsa da olur. Anakart kesinlikle ASUS marka olsun istiyorum
Önermeleri yaparken yukarıda yazdığım sistem özelliklerine uygun bir öneride bulunun. Çünkü sistemi "upgrade" yapmak yok aklımda, en az 5-6-7 sene beni taşısın istiyorum, bu yüzden sadece kullanacağım özelliklere para vermek istiyorum
GPU: ASUS Dual GeForce RTX™ 3060 V2 12 GB GDDR6
RAM: Kingston Fury Beast RGB 32 GB (2x16)
SSD: Kingston Fury Renegade 2TB PCI-e 4.0 NVMe M.2
Ekran: Seçmedim ama olmasını istediğim özellikler 1080p 1ms 144Hz 24' IPS G-Sync
PSU: Seçmedim ama olmasını istediğim özellikler 80+ Gold sertifika
Sıvı soğutma: Seçmedim daha ama sistemde olacak
Şöyle bir sistem toplamak istiyorum. Anakart olarak ASUS Z-590 Plus almak istoyordum ama stoklarda bulamadım. Onunla muadil veyahut stokta olan ve fazla fiyat farkı olmayan başka bir model olsa da olur. Anakart kesinlikle ASUS marka olsun istiyorum
Önermeleri yaparken yukarıda yazdığım sistem özelliklerine uygun bir öneride bulunun. Çünkü sistemi "upgrade" yapmak yok aklımda, en az 5-6-7 sene beni taşısın istiyorum, bu yüzden sadece kullanacağım özelliklere para vermek istiyorum