Peki, DirectX 12'ye geçtim şimdi deneyeceğim olmazsa haber vereceğim.
Sanmıyorum işe yaracağını oynadığım zamanlar çok çözüm aradım ama laptop için çözüm yok.Peki, DirectX 12'ye geçtim şimdi deneyeceğim olmazsa haber vereceğim.
Sanmıyorum işe yaracağını oynadığım zamanlar çok çözüm aradım ama laptop için çözüm yok.
RTX açıksa kapat bir de.
İnternette ve forumlarda bu çözüm yolu önerilmiş.
Görev Yöneticisi'ni açmak için CTRL + Shift + ESC tuşlarına birlikte basın. Ayrıntılar sekmesine gidin ve DyingLightGame.exe dosyasını bulun. Üzerine sağ tıklayın ve önceliği ayarla > gerçek zamanlı veya yüksek'i seçin. Oyunu yeniden başlatın ve oyun ayarlarını pencereli tam ekran moduna değiştirin.
Görev Yöneticisi'ni açmak için CTRL + Shift + ESC tuşlarına birlikte basın. Ayrıntılar sekmesine gidin ve DyingLightGame.exe dosyasını bulun. Üzerine sağ tıklayın ve önceliği ayarla > gerçek zamanlı veya yüksek'i seçin. Oyunu yeniden başlatın ve oyun ayarlarını pencereli tam ekran moduna değiştirin.
Bilemiyorum, oyunu Steam üzerinden mi oynuyorsunuz? Dosya doğrulaması/ silip geri yüklemeyi denediniz mi?Hocam bir ara düzelmişti oyuna 1 2 hafta girmemiştim sonra tekrar olmaya başlamıştı.
Dediğim gibi çözümü yok. Anlık olarak 10fps altına düşüyor bazen 10 bazen 30 saniye sonra fps geri düzeliyor bu tamamen laptoba optimize çıkarmadıkları için.Bilemiyorum, oyunu Steam üzerinden mi oynuyorsunuz? Dosya doğrulaması/ silip geri yüklemeyi denediniz mi?
Techland ayıp etmiş.Dediğim gibi çözümü yok. Anlık olarak 10fps altına düşüyor bazen 10 bazen 30 saniye sonra fps geri düzeliyor bu tamamen laptoba optimize çıkarmadıkları için.
Bilemiyorum, oyunu Steam üzerinden mi oynuyorsunuz? Dosya doğrulaması/ silip geri yüklemeyi denediniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.