Yusuf178 Kilopat Katılım 26 Mart 2016 Mesajlar 623 Çözümler 1 14 Ekim 2021 #21 Bahacprz dedi: Yapmanın hiçbir anlamı yok. Şu anda zaten işlemcin rahat 80 dereceleri görüyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam mümkünse Discord üzerinden beni ekleyebilirmisiniz? Misko#4520 işlemci hakkında bir soru soracaktım da.
Bahacprz dedi: Yapmanın hiçbir anlamı yok. Şu anda zaten işlemcin rahat 80 dereceleri görüyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam mümkünse Discord üzerinden beni ekleyebilirmisiniz? Misko#4520 işlemci hakkında bir soru soracaktım da.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.231 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 14 Ekim 2021 #22 Silinen üye dedi: Hocam mümkünse Discord üzerinden beni ekleyebilir misiniz? Misko#4520 işlemci hakkında bir soru soracaktım da. Genişletmek için tıkla... İstek attım.
Silinen üye dedi: Hocam mümkünse Discord üzerinden beni ekleyebilir misiniz? Misko#4520 işlemci hakkında bir soru soracaktım da. Genişletmek için tıkla... İstek attım.