Bilgisayar değişimden gelecek yani sıfırlanmış bir şekilde. Bana tasarım olarak Windows 10 falan daha iyi geliyor fakat W11 sanırım performans olarak daha iyi. Eğer buglar falan azsa geçmeyi düşünüyorum ama emin olamadım. Sizce geçilir mi?
Arkadaşlar bilgisayar değişimden gelecek yani sıfırlanmış bir şekilde. Bana tasarım olarak Windows 10 falan daha iyi geliyor fakat W11 sanırım performans olarak daha iyi. Eğer buglar falan azsa geçmeyi düşünüyorum ama emin olamadım. Sizce geçilir mi?
Banada tam tersi tasarımsal olarak Windows 11 iyi geliyor fakat performans olarak Windows 10 kat kat daha iyiydi bence şuan 11 kullanıyorum ama sistemden sisteme değişebilir benim deneyimim bu.
Arkadaşlar bilgisayar değişimden gelecek yani sıfırlanmış bir şekilde. Bana tasarım olarak Windows 10 falan daha iyi geliyor fakat W11 sanırım performans olarak daha iyi. Eğer buglar falan azsa geçmeyi düşünüyorum ama emin olamadım. Sizce geçilir mi?