i7-11800H
RTX 3060 laptop Max-P
16 GB RAM.
1080p ekran çözünürlüğü.
Arkadaşlar sistem özelliklerim bu şekilde. Sizce grafik ayarlarımı nasıl yapmalıyım 60+ FPS almak ve akıcı oynayabilmek için?
Bu videoyu ben de izlemiştim, bu arkadaşın kartı max-q ekran kartı benimkinden daha az W çekiyor. Teoride benim aynı ayarlarla daha çok fps almam gerek ama videoda da dikkat ettiyseniz Fps ara ara 60 altını görüyor ve aksiyon sahnelerinde akıcı olur mu emin değilim. Yine videodaki ayarları deneyeceğim ama teşekkür ederim.
Bu videoyu ben de izlemiştim, bu arkadaşın kartı max-q ekran kartı benimkinden daha az W çekiyor. Teoride benim aynı ayarlarla daha çok fps almam gerek ama videoda da dikkat ettiyseniz Fps ara ara 60 altını görüyor ve aksiyon sahnelerinde akıcı olur mu emin değilim. Yine videodaki ayarları deneyeceğim ama teşekkür ederim.
Evet öyle bir sorun olduğu için aşağı çektim ben de. Nvidia dan optimum ayarlarda oynuyordum ama ben de biraz 60+ FPS takıntısı olduğu için düşüreyim dedim
Evet öyle bir sorun olduğu için aşağı çektim ben de. NVIDIA'dan optimum ayarlarda oynuyordum ama ben de biraz 60+ FPS takıntısı olduğu için düşüreyim dedim