i7 11800H ve 3050 Ti laptopta CS:GO düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

ogunnozdemir

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
3050Ti
İşlemci
i7 11800H
Laptopumda CS:GO oynarken FPS'im 150'nin üzerine çıkmıyor. Oyuna girdiğimde bilgisayar Turbo modda olmasına rağmen fan hızı 3500 RPM'i geçmiyor. Driverları tamamen temiz şekilde kaldırıp tekrar kurdum. Bu da hiçbir şey etkilemedi. Nasıl çözebiliriz?

GPU veya CPU sıcaklığı artmıyorsa fanlar neden hızlansın zaten? Soğuk çalışması daha istenen bir durum.
CS:GO özelinde doğru olur mu bilmiyorum ama birkaç oyunda benim başıma gelmişti; olması gerekenden daha düşük çözünürlük veya grafik ayarlarıyla çok düşük fpsler aldığım oluyordu. Örnegin düşük-çok düşük ayarlarda 40 50 fps aldığım oyunda grafik ayarlarını ultraya çektiğimde +100fps'lere çıkıyordu. Eğer düşük grafiklerde veya çözünürlükte oynuyorsan bunu deneyebilirsin.
İkinci bir durum eğer fps sabit 150 kalıyorsa üst sınır koyulmuş olabilir Nvidia denetim masasından veya başka bir yerden.
Çözümü bulursanız burada belirtin lütfen.

GPU veya CPU sıcaklığı artmıyorsa fanlar neden hızlansın zaten? Soğuk çalışması daha istenen bir durum.
CS:GO özelinde doğru olur mu bilmiyorum ama birkaç oyunda benim başıma gelmişti; olması gerekenden daha düşük çözünürlük veya grafik ayarlarıyla çok düşük FPS'ler aldığım oluyordu. Örnegin düşük-çok düşük ayarlarda 40 50 FPS aldığım oyunda grafik ayarlarını ultraya çektiğimde +100FPS'lere çıkıyordu. Eğer düşük grafiklerde veya çözünürlükte oynuyorsan bunu deneyebilirsin.
İkinci bir durum eğer FPS sabit 150 kalıyorsa üst sınır koyulmuş olabilir NVIDIA Denetim Masası'ndan veya başka bir yerden.
Çözümü bulursanız burada belirtin lütfen.

Hocam ayarlari fulledim bir değişiklik yok maalesef. Sabit kalma durumuna da baktım o da yok.

Laptopun güç tüketimi sınırlandırılmış olabilir mi acaba? Oyundayken GPU ve CPU kullanım yüzdelerini kontrol edebilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı