i7 12650H 95 dereceye ulaşıyor

tuna262

Centipat
Daha fazla  
Termal macun değiştirmeden önce ekran kartım 85-80 arasında ısınıyordu, işlemci 85*95 arassında ısınıyor Kryonaut 12W termal macun ile değiştirdim ekran kartımın ısısı 13 derece düştü ama işlemcim hala aynı şekilde ısınıyor. Ne yapabilirim? Laptop kullanıyorum.

Undervolt denediniz mi ?
12. nesil H serisi işlemciler Undervolt desteklemiyor. ThrottleStop ile Watt limiti koyun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Laptoplarda artık termal macun kullanmak yerine faz değişimli termal pad uygulaması tavsiye ediyoruz. Thermalright Heilos 30x40x0.2mm Katı Termal Intel Arayüz Kiti

12. nesil H serisi işlemciler Undervolt desteklemiyor. ThrottleStop ile Watt limiti koyun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Laptoplarda artık termal macun kullanmak yerine faz değişimli termal pad uygulaması tavsiye ediyoruz. Thermalright Heilos 30x40x0.2mm Katı Termal Intel Arayüz Kiti

termal pad kullanmayı düşündüm ama emin olamadım ne kadar süre kullanıla bilir? gercekten işe yararmı

Undervolt sayesinde işlemci sıcaklığınızda bir miktar iyileşme olabilir. ThrottleStop kullanmanızı tavsiye ederim. YouTube ve Technopat'ta detaylı rehberler var oradan bilgi alabilirsiniz.

Undervolt sayesinde işlemci sıcaklığınızda bir miktar iyileşme olabilir. ThrottleStop kullanmanızı tavsiye ederim. YouTube ve Technopat'ta detaylı rehberler var oradan bilgi alabilirsiniz.
O işlemciye Undervolt yapılamıyor diyoruz, anlamıyor musunuz? Bilip bilmeden bilgi vermeye çalışmayın.

termal pad kullanmayı düşündüm ama emin olamadım ne kadar süre kullanıla bilir? gercekten işe yararmı
Pump-out sorunu yaşamayacağı için 2 yıla kadar performansını koruyabilir. İşe yarar.

sıvı metal kullan dicem de bildiğim kadarıyla işlemci tipi müsait değil sıkıntı çıkarabilir. Önerim güzelce bakım yapın soğutma fan alabiliyorsanız en az 6 yuvalı olmak üzere soğutma alabilirsiniz fan rpm'lerini yükseltebiliyorsanız yükseltin ekstra olarak bildiğim kadarıyla işlemci kendi fanı oluyor bios'da işlemci fan diye geçiyor onu da araştırıp seviyesini yükseltebilirsiniz bu çok etki etmez ama 5 derece kadar oynatır. en son çare olarakta park controlden tüm işlemcileri birlikte çalıştırın ya da gücünü düşürün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı