Arkadaşlar selam. Windows 10'dan Linux'a geçiş yapmayı planlıyorum. Sistem özelliklerime göre en güçlü ve en iyi performansı alabileceğim bir işletim sistemi olmasını istiyorum. Üst segment bilgisayarlar için en iyi Linux dağıtımı hangisi?
En iyi performansı Saf Arch gibi hızlı paketlere sahip dağıtımlardan alırsın ama Linux'a yeni geçen birisi için Saf Arch fazla gelebilir. Eğer kullanıcı dostu bir dağıtım arıyorsan Zorin OS bakabilirsin.
İyi sosyaller, bu makale ile neden Zorin OS'in en iyi başlangıç dostu dağıtım olduğunu anlatacağım İsterseniz lafı çok uzatmadan başlayalım. 1) Basitlik Zorin OS ilk defa Linux kullanan insanlar için kolaylık sağlar. Bunu en çok paket yöneticisiyle başarır. Paket yöneticisinde APT, Snap ve...
En iyi performansı saf Arch gibi hızlı paketlere sahip dağıtımlardan alırsın ama Linux'a yeni geçen birisi için saf Arch fazla gelebilir. Eğer kullanıcı dostu bir dağıtım arıyorsan Zorin OS bakabilirsin.
İyi sosyaller, bu makale ile neden Zorin OS'in en iyi başlangıç dostu dağıtım olduğunu anlatacağım İsterseniz lafı çok uzatmadan başlayalım. 1) Basitlik Zorin OS ilk defa Linux kullanan insanlar için kolaylık sağlar. Bunu en çok paket yöneticisiyle başarır. Paket yöneticisinde APT, Snap ve...
Sanal makineler üzerinde Kali, Mint kullanmışlığım var. Özellikle Kali'yi. Debian tabanlı sistemlerin terminal komutlarına hakimim. Saf Arch'i deneyeceğim. Yardım için teşekkürler!
Arkadaşlar selam. Windows 10'dan Linux'a geçiş yapmayı planlıyorum. Sistem özelliklerime göre en güçlü ve en iyi performansı alabileceğim bir işletim sistemi olmasını istiyorum. Üst segment bilgisayarlar için en iyi Linux dağıtımı hangisi?