Merhaba, bugün sıvı soğutmamda sorun olduğu için garantiye gönderdim ve onun yerine stock fan taktım. İşlemcim i7-12700F işlemci normalde çok ısınmaz zorlanmaz bir işlemciydi. Fakat stock fan taktiğimdan beri işlemcim boşta 70leri görüyor (81 gördüğüde oldu). Ve Cities Skylines 2 gibi oyunlarda 100 dereceyi buluyor macun değiştirdim çünkü stock fan 3 aydır açıkta bekliyordu belki işlevini yitirmiştir diye kaliteli bir macun ile değiştim fakat sonuç aynı. Kasam tozlu değil!
Adamın sıvı soğutması sorunluymuş kendi isteği ile geçmemişki stok fana. Hiçbir şekilde 95 derece ve sonrası normal değildir, tehlikelidir ve sistem kendini kapatır.
Adamın sıvı soğutması sorunluymuş kendi isteği ile geçmemişki stok fana. Hiçbir şekilde 95 derece ve sonrası normal değildir, tehlikelidir ve sistem kendini kapatır.
Dikkatli okuyun lütfen şu yazılanı ya da 2 defa okuyun konu sahibinin sıvı soğutması sorunlu adam isteği ile geçmemişki stok fana, zaten sıvı soğutma arıza yapmadan önce böyle bir sorun yokmuş yazılana göre.zaten garanyiden gelince sıvı sogutması geçecektir illaki
Dikkatli okuyun lütfen şu yazılanı ya da 2 defa okuyun konu sahibinin sıvı soğutması sorunlu adam isteği ile geçmemişki stok fana, zaten sıvı soğutma arıza yapmadan önce böyle bir sorun yokmuş yazılana göre. Zaten garanyiden gelince sıvı sogutması geçecektir illaki.
Fanın kablosunu yanlış bağlamış veya bağlamamış olabilir misiniz? Bir de fanın oyun oynarken dönüp dönmediğine ve doğru şekilde döndüğüne bakabilir misiniz?