Laptop yanıyor durdur, işlemci güç kısmış. 70W üstü çekmesi gerekiyordu.Durdurayım mı?
Laptop yanıyor durdur, işlemci güç kısmış. 70W üstü çekmesi gerekiyordu.Durdurayım mı?
Sen onu kesinlikle servise götür durumu iyi değil.Böyle.
Tamam ama hem prochot hem hot gördü laptop. Kapatmadığına dua etmek lazım 100 derece ile çalışıyor sabit. Sensörlerde sorun yok.Şu anda laptopun her yerine dokunuyorum ancak max 80 derece gibi hissettiriyor.
Kısaca servise götür diyor hocamTürkçe meali nedir hocam![]()
Normalde 100 dereceyi görmeden 75 80W falan çekmen lazımdı o testte. Laptopu kullanmadığım için bilemiyorum o yüzden bir kaç hocamı etiketleyeceğim. Modlarında mı ne sorun olabilir ya da yazılımsal mı ?Türkçe meali nedir hocam![]()
Fanlar ne durumda o test olurken kaç rpm ?Türkçe meali nedir hocam![]()
Fanı normalde otomatikte kullanırım bu teste özel maxa aldım otomatikte de 7600RPM civarı çeviriyor burada 7900 civarı çevirdi Japon helikopteri gibi bağırıyordu
Benim anlamadığım şey sadece 67 watt çekmesine rağmen sıcaklığı 100 derece göstermesi.
Isı göstergesi bozuk olsa bile bu limit yediğin ve olması gerekenden az w çektiğini açıklamaz.Bir de şunu anlamıyorum ısı göstergesi bozuk değilse neden soğuk laptop açılınca 84 98 arası derece gösteriyor. Mesela az önce throotle stop menüsünde derece bir 52'ye düşüyor bir 83'e çıkıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.