i7 12700H 100 derece oluyor

@vhtberathsahin son durum nedir? Bu laptopun aynısından bende var. CSGO2 oynarken biraz zaman ilerleyince atıyor. CPU sıcaklığına baktığımda 98 derecelere çıkıyor. Muhtemel bundan dolayı. Windows 11 ile kullanıyorum. Sorunun bundan dolayı olduğunu düşünmüyorum. Bu laptop veya bu işlemci bence kronik sorunlu..

Hocam aynı işlemciye sahip ASUS TUF FX507ZC4 kullandım aynı sorun o laptopta da vardı. Her daim 95 üstü takılıyordu işlemci. Garantiye gönderecek zamanım olmadı çünkü 20 iş günü diyorlar ve laptopu aktif olarak kullanıyorum gün içerisinde. Sadece oyun odaklı kullansam gönderirdim ancak her şeyi laptopla yapıyorum. O yüzden yedek bir laptop bulana kadar garantiye göndermeyi düşünmüyorum. Bir de garanti kapsamı dışındaymış kendim termal macun değişimi yaptığım için. Ücret çıkacak durduk yerde. Ne yapacağım bilmiyorum? Cidden satma fırsatım olsa satıp ROG STRIX'lere para vermeyi yeğlerim. Neymiş fan 8000RPM dönüyormuş. Soğutamadıktan sonra ne anlamı var.

Soğutma soğutuyor ama o da tam randımanlı değil ve aşırı yüksek sesli. Bende bunun eski model nitro 5 serisi var. 5800h işlemcili. O 4.4 ghz'ler de geziyor. Hem de 5000 rpm çevirerek. İntel işlemcili laptop aldığıma pişmanım. Ekran kartı yüzünden aldım ama sanırım satacağım. Zaten 5800h henüz satmamıştım.

Kaçtan satmayı düşünüyorsunuz hocam ve sattıktan sonra ne düşünüyorsunuz. Ben ROG STRIX G16'lar var biliyorsunuzdur. 13650HXLi olanlar. Onları düşünüyorum. Ya da Lenovo'ya geçebilirim belki. Ama bir daha Acera bulaşmam sanırım. Bulaşırsamda Intel olmaz. Aslında Ryzen 7 Ryzen 9'lu laptoplarda düşünülebilir. Çok kararsızım.

30.000 TL verebilirim. Alınır mı bilmem. Satılmazsa durabilir. Aciliyetim yok zaten. Satarsam da AMD 7840hs veya 7940hs işlemcili laptoplara bakarım.

i7 12700H ve RTX 4060'lı Acer Nitro'ya sahibim test sırasında termaller kırmızı olarak görünmeye başladı galiba tekrardan servise vermem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…