3 336024 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 313 28 Ağustos 2024 #1 Marix dedi: Boşta işlemci kullanımı yüzde kaç? Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım %30 civarı hocam
Marix dedi: Boşta işlemci kullanımı yüzde kaç? Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım %30 civarı hocam
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.734 Çözümler 27 28 Ağustos 2024 #21 336024 dedi: Hocam format usbsi hazırlıyorum Genişletmek için tıkla... Aslında malwarebytes gibi bir yazılım yeterdi. Virüs ne kadar cahilce yazılmış ki görev yöneticisinde cacık gibi görünüyor. Formata gerek yoktu. Artı 0 Eksi
336024 dedi: Hocam format usbsi hazırlıyorum Genişletmek için tıkla... Aslında malwarebytes gibi bir yazılım yeterdi. Virüs ne kadar cahilce yazılmış ki görev yöneticisinde cacık gibi görünüyor. Formata gerek yoktu.
KS KS 3 336024 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 313 28 Ağustos 2024 #22 Mucize Kartal dedi: Aslında malwarebytes gibi bir yazılım yeterdi. Virüs ne kadar cahilce yazılmış ki görev yöneticisinde cacık gibi görünüyor. Formata gerek yoktu. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama temiz kurulum daha iyi olmaz mı? Artı 0 Eksi
Mucize Kartal dedi: Aslında malwarebytes gibi bir yazılım yeterdi. Virüs ne kadar cahilce yazılmış ki görev yöneticisinde cacık gibi görünüyor. Formata gerek yoktu. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama temiz kurulum daha iyi olmaz mı?
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.734 Çözümler 27 28 Ağustos 2024 #23 Marix dedi: Bilgilerinizi yedekleyip format atsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Direkt format önermek mi? Anladım hocam tamam. 336024 dedi: Haklısınız ama temiz kurulum daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Evet ama zaman kaybı. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Bilgilerinizi yedekleyip format atsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Direkt format önermek mi? Anladım hocam tamam. 336024 dedi: Haklısınız ama temiz kurulum daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Evet ama zaman kaybı.
KS KS 3 336024 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 313 28 Ağustos 2024 #24 Mucize Kartal dedi: Direkt format önermek mi? Anladım hocam tamam. Evet ama zaman kaybı. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam içim format ile daha rahat eder GhOstseOul dedi: Her yerden girebilir, en ufak harekete bakar bu işler. Sorun düzeldim? Genişletmek için tıkla... @Marix Hocam tekrardan merhaba dün dönüş yapamadım ancak bugün format atabildim değerler artık bu şekilde: Son düzenleme: 29 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Mucize Kartal dedi: Direkt format önermek mi? Anladım hocam tamam. Evet ama zaman kaybı. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam içim format ile daha rahat eder GhOstseOul dedi: Her yerden girebilir, en ufak harekete bakar bu işler. Sorun düzeldim? Genişletmek için tıkla... @Marix Hocam tekrardan merhaba dün dönüş yapamadım ancak bugün format atabildim değerler artık bu şekilde:
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #25 336024 dedi: Olsun hocam içim format ile daha rahat eder @Marix Hocam tekrardan merhaba dün dönüş yapamadım ancak bugün format atabildim değerler artık bu şekilde: Eki Görüntüle 2296782 Genişletmek için tıkla... Normal hocam, hayırlı olsun. Artı 0 Eksi
336024 dedi: Olsun hocam içim format ile daha rahat eder @Marix Hocam tekrardan merhaba dün dönüş yapamadım ancak bugün format atabildim değerler artık bu şekilde: Eki Görüntüle 2296782 Genişletmek için tıkla... Normal hocam, hayırlı olsun.
KS KS 3 336024 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 313 29 Ağustos 2024 #26 GhOstseOul dedi: Normal hocam, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Herkese çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Artı 0 Eksi
GhOstseOul dedi: Normal hocam, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Herkese çok teşekkür ederim iyi ki varsınız