i7 12700H performans değeri düşük

Rushford35

Centipat
Daha fazla  
RAM
16x1 GB Ram
Merhaba arkadaşlar, Acer Nitro 5 bilgisayara sahibim bugün yaptığım bir benchmark testinde işlemcinin performansının düşük olduğunu öğrendim. Sürücüler güncel Windows'ta güncellemem yok. Intel'in uygulamasından maximum performans NVIDIA ayarlarında her şey maximum performansta, Nitro Sense'i performans moduna aldım. Güç yönetimindede performansa aldım ama attığım SS de göreceğiniz üzere yüksek bir performans alamıyorum. CS oynarkende aman aman bir FPS almıyorum, bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyenizi uyup Cinebench R23 ile test yaptım 15999 multicore 1761'de Single Core sonucunu aldım.

Tek kanal olması kötü biliyorum ama 1 tane daha 16 takmak gereksiz geliyor belki birkaç yıl sonra takarım yardımın için teşekkürler.

Reis sana tavsiyem, kapton bant yoksa kapton bant al, daha sonra sıvı metal macun al 3 grlık. İşlemci ve ekran kartının macunları güzelinden temizle, kapton bant çek etraflarına çok dikkatli bir şekilde şırıngayla her ikisine de damlat ve yaydır. Bilgisayarı topla çalıştır. Fanları da turboya al oyuna gir arkana yaslan, sonra teşekkür edersin

Düzenleme: Birde ramlerin tek kanalsa eğer imkanın olduğu bir zamanda çift kanala çıkar

Son düzenleme:

Nvidia ayarlarım varsayılanda, bağlantılı optimizasyon açık, düşey senkronizasyon uyarlamalı ve maksimum kare hızım yenileme hızım (144) ve ek olarak yüksek performanslı nvidia işlemcisi seçili, windows güç planımda nihai performans

Bir videoda görmüştüm bunu çok işe yarıyorda daha hiç bilgisayarın içini açmak kısmet olmadı sıvı metali düşüniyim ben en iyisi sağolasın.

Hocam bu önlemlerle laptop dik olarak çantada taşırken vs. sorun olur mu? Her gün okula-işe götürüyorum/z çünkü.

Hocam bu önlemlerle laptop dik olarak çantada taşırken vs. sorun olur mu? Her gün okula-işe götürüyorum/z çünkü.

Bu benim de aklıma geldi az önce ve araştırdım bende inşallah okullar açılırsa evden okula sürekli dik taşıyacağım ve böyle bir durum söz konusuysa önermiyorlar anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…