berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.869 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2023 #11 Hunerci dedi: Gördüğüm anda kahkaha attım. Özür dilerim... Genişletmek için tıkla... İçimden gülmek gelmiyor. Çok üzüldüm
Hunerci dedi: Gördüğüm anda kahkaha attım. Özür dilerim... Genişletmek için tıkla... İçimden gülmek gelmiyor. Çok üzüldüm
MQNTANA Centipat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #12 170981 dedi: Hocam dalga geçmiyorsan hemen o bilgisayarı al ve sakince bir bilgisayarcıya götür. Hiçbir şeye dokunma. Genişletmek için tıkla... Neden neyi yanlış yaptım açıklar mısınız?
170981 dedi: Hocam dalga geçmiyorsan hemen o bilgisayarı al ve sakince bir bilgisayarcıya götür. Hiçbir şeye dokunma. Genişletmek için tıkla... Neden neyi yanlış yaptım açıklar mısınız?
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.869 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2023 #13 MQNTANA dedi: Neden neyi yanlış yaptım açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Arabanın benzinini depoya değil de arabanın tavanına döküp çakmak çakmış gibi düşünün. Aynısını yapmışsınız...
MQNTANA dedi: Neden neyi yanlış yaptım açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Arabanın benzinini depoya değil de arabanın tavanına döküp çakmak çakmış gibi düşünün. Aynısını yapmışsınız...
Hunerci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 1.045 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #14 MQNTANA dedi: Neden neyi yanlış yaptım açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam macun işlemci ile fan arasına sürülüyor. İşlemcinin altına değil.
MQNTANA dedi: Neden neyi yanlış yaptım açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam macun işlemci ile fan arasına sürülüyor. İşlemcinin altına değil.
MQNTANA Centipat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #15 Hunerci dedi: Hocam macun işlemci ile fan arasına sürülüyor. İşlemcinin altına değil. Genişletmek için tıkla... Bende fan yok bu şekilde yaptım ama macunu sürmeden önce de çok isiniyordu ve kendini hemen kapatıyordu. Dosya Ekleri IMG_20230617_191638.jpg 123,4 KB · Görüntüleme: 30
Hunerci dedi: Hocam macun işlemci ile fan arasına sürülüyor. İşlemcinin altına değil. Genişletmek için tıkla... Bende fan yok bu şekilde yaptım ama macunu sürmeden önce de çok isiniyordu ve kendini hemen kapatıyordu.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.869 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2023 #16 MQNTANA dedi: Bende fan yok bu şekilde yaptım ama macunu sürmeden önce de çok isiniyordu ve kendini hemen kapatıyordu. Genişletmek için tıkla... Fan olmadan dünyada hiçbir bilgisayar 1 dakikadan fazla çalışamaz. Sıvı nitrojen vs hariç.
MQNTANA dedi: Bende fan yok bu şekilde yaptım ama macunu sürmeden önce de çok isiniyordu ve kendini hemen kapatıyordu. Genişletmek için tıkla... Fan olmadan dünyada hiçbir bilgisayar 1 dakikadan fazla çalışamaz. Sıvı nitrojen vs hariç.
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 17 Haziran 2023 #17 MQNTANA dedi: Bende fan yok bu şekilde yaptım ama macunu sürmeden önce de çok isiniyordu ve kendini hemen kapatıyordu. Genişletmek için tıkla... Fanın olmaması diye bir şey yok. İşlemcinin fanı yoksa kesinlikle çalıştırma. Git bir bilgisayarcıya ona yaptır her şeyi.
MQNTANA dedi: Bende fan yok bu şekilde yaptım ama macunu sürmeden önce de çok isiniyordu ve kendini hemen kapatıyordu. Genişletmek için tıkla... Fanın olmaması diye bir şey yok. İşlemcinin fanı yoksa kesinlikle çalıştırma. Git bir bilgisayarcıya ona yaptır her şeyi.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.869 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2023 #18 Sakın fişe takmayın tamamen bozabilirsiniz sistemi. 170981 dedi: Fanın olmaması diye bir şey yok. İşlemcinin fanı yoksa kesinlikle çalıştırma. Git bir bilgisayarcıya ona yaptır her şeyi. Genişletmek için tıkla... Yoo ben acaba kaç saniye açık kalır diye 5600 ile denemiştim, BIOS'a girene kadar 96 derece olmuştu
Sakın fişe takmayın tamamen bozabilirsiniz sistemi. 170981 dedi: Fanın olmaması diye bir şey yok. İşlemcinin fanı yoksa kesinlikle çalıştırma. Git bir bilgisayarcıya ona yaptır her şeyi. Genişletmek için tıkla... Yoo ben acaba kaç saniye açık kalır diye 5600 ile denemiştim, BIOS'a girene kadar 96 derece olmuştu
Hunerci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 1.045 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #19 @berat3636 okuduğumdan anladığım kadarıyla birçok kez çalıştırılmış sistem. Pinlerin macun ile kaplanması tahminen ne gibi bir sonuç doğurmuştur?
@berat3636 okuduğumdan anladığım kadarıyla birçok kez çalıştırılmış sistem. Pinlerin macun ile kaplanması tahminen ne gibi bir sonuç doğurmuştur?
puupkeek Picopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 105 17 Haziran 2023 #20 MQNTANA dedi: Macunu surmeden koydugumda bile aynı oldu sürülmüş ve sürülmemiş halı bu yanlks bir şey mi yaptım acaba. Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyorsun
MQNTANA dedi: Macunu surmeden koydugumda bile aynı oldu sürülmüş ve sürülmemiş halı bu yanlks bir şey mi yaptım acaba. Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyorsun