hyperoot
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD)
80+ bronze ya da gold tam olarak nedir hocam?Biraz geç oldu kusura bakma. Fsp, Deepcool, Corsair, Coolermaster gibi markaların modellerine bakabilirsin. Daha detaylı konular var, ben markaların genel kaliteleri hakkında bilgi sahibiyim. Size sadece kaliteli markalar önerebilirim, psuların mantıkları ya da hangi markanın hangi psu modeli daha iyidir onu bilemem. Ben olsaydım bu markaların herhangi birinden 80+ bronze ya da gold, fiyat performans bir psu sunu alırdım. Çok önemi olduğunu düşünmüyorum kendimce. Ha ben sizin yerinizde olsaydım msi mag psu'yu kullanırdım akım korumalı bir priz ya da UPS alarak. Ekstradan binlerce lira para vermek gereksiz sonuçta.
Sanırsam anlatamıyorum.
![]()
CARNAGE-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G Ventus 3X OC 12GB / 16GB RAM / 1TB SSD Sistem Tavsiyesi
CARNAGE-4070SUPER sistem tavsiyesi MSI RTX 4070 SUPER ekran kartı ve AMD Ryzen 5 7600 ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Amiyane tabirle paranızla rezil oluyorsunuz. Almayın o sistemi.
Hocam tavsiye ettiğiniz sistemin işlemcisi değişmiş, sizce daha iyi mi veya başka bir tavsiyeniz var mı acaba?
Son düzenleme: