Arkadaşıma hazır sistem almıstık 3 ya da 4 gün içinde geldi tam hatırlamıyorum. Hiçbir sorunu yoktu. Hangi firma olursa olsun şansa bağlı böyle durumlar. Yine de bence şu an en iyi hazır sistem toplayan firma gaming gen tr kendi kişisel fikrimce. Hele itopyanın kendin topla kısmından felan hayatta kasa felan alınmaz. Son 3-5 senedir çok abarttılar fiyatları gerçekten. Sen keyfine göre bi hazır kasa al yok ram mhz si yüksek ssd okuma hızı şöyle felan boşver bence çok kolay yükseltilebilir parçalar bunlar. Psu nun watt değerine değil kaliteli olmasına özen göster, (zaten hazır sistemlerde sistemi besleyecek kadar psu koyuyorlar, eğer sonrasında ekran kartını yükseltme gibi bir derdin yoksa psu nun watt değerine kafanı takma) işlemcin amd olursa daha rahat edersin kafan rahat olur sorun çıkarmaz, kule tipi bir soğutma öneriyorum orta-yüksek seviye işlemciye çıkacaksan. Anakartının özelliklerine dikkat edebilirsin sana hangisi uyuyorsa, atïyorum birinde wifi vardır birinde yoktur, bluetooth vardır yoktur, ram mhz desteği gibi değerlere dikkat edebilirsin eğer ram yükseltme, ssd yükseltme gibi bir durumun varsa. Gaming gen tr yi benim için diğer sitelerden ayıran en büyük özelliği ekran kartlarında model olarak asus dual ya da tuf serisini kullanmaları, dandik psu tercihlerine gitmemeleri, ram ve ssd nin en azından ortalama üstü markalar olması. Kesinlikle reklam değildir bu arada açıp açıp bakarım fiyatları incelemeyi severim ama 2 yıldır kimse daha iyi bir hizmet sunmuyor bence.