i7 12700KF sistem nasıl olmuş?

Alınabilir. Buna da bakabilirsiniz

Bir önceki seri sorunluydu ancak şu anlık sorun yok bu cihazlarda. Kendim de kullanıyorum İ7 12700K'da ve memnunum.
MSI bu kısımında ki hiç bir parçasına güvenmiyorum çevrem de kullananlara bakıyorum da şikayetçi olan çok insan var o yüzden hiç bulaşmak istemiyorum.

MSI bu kısımında ki hiç bir parçasına güvenmiyorum çevrem de kullananlara bakıyorum da şikayetçi olan var o yüzden hiç bulaşmak istemiyorum.

Tabii, siz de haklısınız. Önceki serileri hatalı bir ürün. Sürpriz yapılmasaydı bilgisayar konusunda muhtemelen ben de almazdım.

Tabii, siz de haklısınız. Önceki serileri hatalı bir ürün. Sürpriz yapılmasaydı bilgisayar konusunda muhtemelen ben de almazdım.
Görünüş kısmında ve soğutma performansın da gördüğüm testlere göre alacağım sıvı soğutma muhtemelen Lian Li Galahad olacak gibi duruyor ama yine de tavsiyelere açığım.

@Rhanta

FPS oyunları için kullanılacak monitör:

Günlük işler için kullanılacak monitör:

@Rhanta

FPS oyunları için kullanılacak monitör:

Günlük işler için kullanılacak monitör:
Valla hocam elinize sağlık teşekkür ederim ama bu sistem tamamen ileriye dönük sistem olmuş ben böyle sistem toplamak istesem bekler DDR5 dizerim daha mantıklı olur ekran kartları işlemciler çıkacak değil mi? Benim amacım ağırlıklı olarak render ve coding üstüne sistem kurmaktı e oyunu da boş geçmedim tüm ekipmanlarım eski olduğu için sistemi olabildiğince üst düzey tutup yeterli seviyeye getirdim üstüne custom da yaptım ve bir de üstüne kalan para ile de monitör ve ekipmanlar dizdim bu sistem biraz abartı olmuş ama yine de teşekkür ederim. ❤️

@Rhanta 4000 serisi ve 7000 serisi kartlar gelecek. 7000 ve 13. nesil işlemciler de yakında geliyor dediğiniz gibi.

Bu tarz bir sistem çok uzun yıllar götürür. Şahsen ben de dediğiniz gibi orta seviye bir sistem toplar, ileride güncellerdim.

Bu tarz bir bütçe sunduğunuz için topladım, 20K bütçeye de orta seviye bir sistem toplarım yoksa.

@Rhanta 4000 serisi ve 7000 serisi kartlar gelecek. 7000 ve 13. nesil işlemciler de yakında geliyor dediğiniz gibi.

Bu tarz bir sistem çok uzun yıllar götürür. Şahsen ben de dediğiniz gibi orta seviye bir sistem toplar, ileride güncellerdim.

Bu tarz bir bütçe sunduğunuz için topladım, 20K bütçeye de orta seviye bir sistem toplarım yoksa.
Aynen hocam en mantıklısı şuan bu zaten bileşenleri ona göre seçtim upgrade imkanı bırakıyorum bundan bilmem kaç sene sonra upgrade yapmak istediğim de rahat rahat yapar yoluma devam ederim tekrardan teşekkür ederim.

@Rhanta 26K tuttu, yukarıda ki monitörler ile birlikte alabilirsiniz.

@Rhanta 26K tuttu, yukarıda ki monitörler ile birlikte alabilirsiniz.
Hocam toplamayın gerçekten tekrar tekrar mahçup ediyorsunuz beni teşekkür ederim ama benim bu topladığım sistem içime sindi ben sadece sistem de eksik var mı diye sormuştum soğutmayı hallettim monitör kısmında da 1 adet 280 Hz 1080p monitör kalan 2 adet monitörü de 2K 240 Hz olarak alacağım ve sonra da yavaş yavaş parçaları alıp sistemi dizmeye başlayacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı