Çözüldü i7 13650HX sistemde Windows 11 yüklerken "hiçbir disk bulunamadı" hatası

• Konuyu başlatan pnrb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 4.697
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pnrb

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
i7 13650HX
Arkadaşlar merhaba. ASUS ROG STRIX G16 satın aldım ve Windows 11 yüklerken hiçbir disk bulunamadı hatası alıyorum. VMD drıverını indirdim USB'ye attım ancak cihaz görmüyor. Bunun çözümü nedir?

USB'ye atmakla bitmiyor is, disk ekraninda iken ''Surucu yukle'' secenegini kullanarak surucunun oldugu USB'yi secmen gerekiyor eger dogru sekilde dosyalari kopyaladiysan Windows direkt olarak surucuyu tanimlamasi lazim.
USB'ye atmakla bitmiyor is, disk ekraninda iken ''Surucu yukle'' secenegini kullanarak surucunun oldugu USB'yi secmen gerekiyor eger dogru sekilde dosyalari kopyaladiysan Windows direkt olarak surucuyu tanimlamasi lazim.
O
öyle yaptım sürücüyüde gördü ancak yine olmadı

Doğru sürücüyü yüklememiş oöabilirsşniz sürücüyü doğru yüklediğiniz taktirde SSD'yi görecektir. Konu ile ilgili çözümünüz bekliyorum. G16 njn hangş modelini aldınız bende almayı düşünüyorum. Bu konunun takibindeyim.

Arkadaşlar merhaba. ASUS ROG STRIX G16 satın aldım ve Windows 11 yüklerken hiçbir disk bulunamadı hatası alıyorum. VMD drıverını indirdim USB'ye attım ancak cihaz görmüyor. Bunun çözümü nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu yardımcı olacaktır.

G614J modeli

hiç bir sürücüyü görmüyor önüme çıkan tüm sürücüleri denedim eğer bu işlemciye göre bir sürücü biliyorsanız atabilirmisiniz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı