i7 13700H RTX 4070 sistemde GTA 5 performans düşüklüğü

xScaryNight

Hectopat
Daha fazla  
RTX 4070 ekran kartım var Intel i7 13700H işlemcim var 13.nesıl 16 GB RAM GTA 5 en yüksek ayarlarda kaldırması gerekirken drop yiyorum sürekli. Ayarları normale aldığımda ise gene aynı sorun devam ediyor. Bunun sebebi nedir? Sistem çok güçlü olması lazım, daha 2 günlük cihaz ama girerken fan aşırı hızlanıp ısınmalar oluyor acaba ondan mı? Gene de normal ayarlarda drop yemeden akıcı oynatması gerekir. Sizce bunun sebebi nedir?

RTX 4070 ekran kartım var Intel i7 13700H işlemcim var 13.nesıl 16 GB RAM GTA 5 en yüksek ayarlarda kaldırması gerekirken drop yiyorum sürekli. Ayarları normale aldığımda ise gene aynı sorun devam ediyor. Bunun sebebi nedir? Sistem çok güçlü olması lazım, daha 2 günlük cihaz ama girerken fan aşırı hızlanıp ısınmalar oluyor acaba ondan mı? Gene de normal ayarlarda drop yemeden akıcı oynatması gerekir. Sizce bunun sebebi nedir?
Cihaz modeli ne ? TUF, Victus, GF63-65 ise iade et. Çok kötü cihazlar.

Diğer tüm oyunlarda yüksek ayalarda sıkıntı olmadan oynuyorum cihaz modeli Victus 16 yeni çıkan seri.
Throttling ve limite giriyor Buda kısacası darboğaza neden oluyor. Çok bir çözümü yok. İade edip Nitro 5, Nitro 16 al. Belki termal macun değişimi ve MUX açman işine yarar. Kesinlikle iade etmeni öneririyorum. @Xevanior hocam yardımcı olur.

Throttling ve limite giriyor Bu da kısacası darboğaza neden oluyor. Çok bir çözümü yok. İade edip Nitro 5, Nitro 16 al. Belki termal macun değişimi ve MUX açman işine yarar. Kesinlikle iade etmeni öneririyorum. @Xevanior hocam yardımcı olur.

Nitro 16 4070 versiyonunun stoku yok şu anda. İade etse alabileceği düzgün bir cihaz yok. Katana alınabilir belki ama Victus'tan pek bir artısı yok.

Nitro 16 4070 versiyonunun stoku yok şu anda. İade etse alabileceği düzgün bir cihaz yok. Katana alınabilir belki ama Victus'tan pek bir artısı yok.
Belki bulur hocam. Yada versiyon düşürebilir. Yoksa bu cihazla 4050 performansı bile alamıyacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı