i7 13700H RTX 4070 sistemde GTA 5 performans düşüklüğü

xScaryNight

Hectopat
Daha fazla  
RTX 4070 ekran kartım var Intel i7 13700H işlemcim var 13.nesıl 16 GB RAM GTA 5 en yüksek ayarlarda kaldırması gerekirken drop yiyorum sürekli. Ayarları normale aldığımda ise gene aynı sorun devam ediyor. Bunun sebebi nedir? Sistem çok güçlü olması lazım, daha 2 günlük cihaz ama girerken fan aşırı hızlanıp ısınmalar oluyor acaba ondan mı? Gene de normal ayarlarda drop yemeden akıcı oynatması gerekir. Sizce bunun sebebi nedir?

Belki bulur hocam. Ya da versiyon düşürebilir. Yoksa bu cihazla 4050 performansı bile alamayacak.

O kadar da kötü değil fiyatına bakınca. 45 bine daha iyisi yok zaten. Ekran kartı tarafında bir problem yok zaten, güzel performans alır.

40-50 bin arasında düzgün cihaz yok. Victus, TUF, katana var. Al birini vur ötekine.

O kadar da kötü değil fiyatına bakınca. 45 bine daha iyisi yok zaten. Ekran kartı tarafında bir problem yok zaten, güzel performans alır. 40-50 bin arasında düzgün cihaz yok. Victus, TUF, katana var. Al birini vur ötekine.
4060 Nitro alabilir. En azından drop vs. vs. sorunu olmaz.

O kadar da kötü değil fiyatına bakınca. 45 bine daha iyisi yok zaten. Ekran kartı tarafında bir problem yok zaten, güzel performans alır.

40-50 bin arasında düzgün cihaz yok. Victus, TUF, katana var. Al birini vur ötekine.

Gaming laptopların geneli böyle zaten bazı markalar hariç hocam onlarında fiyatı epey yüksek.

Elinde 4070 cihaz varken daha düşük donanıma geçmek istemeyebilir arkadaş, yoksa 4060 Nitro mantıklı zaten.

Ne kadar ekmek, o kadar köfte :D

Hocam Türkiye de satılan genel Gaming laptoplar sıkıntılı oluyor Acer gibi markalar hariç genelde yurt dışındaki alianware laptoplar asıl gaming laptop oluyor ülkedeki Gaming cihazlar genel olarak sıkıntılı cihazlar.

Hocam Türkiye de satılan genel Gaming laptoplar sıkıntılı oluyor Acer gibi markalar hariç genelde yurt dışındaki alianware laptoplar asıl gaming laptop oluyor ülkedeki Gaming cihazlar genel olarak sıkıntılı cihazlar.
Asıl gaming laptoplar şunlar;
Pedarator Serisi (ACER)
AlienWare (DELL)
Legion Serisi (Lenovo)
GT Titan Serisi (msi)

RTX 4070 ekran kartım var Intel i7 13700H işlemcim var 13.nesıl 16 GB RAM GTA 5 en yüksek ayarlarda kaldırması gerekirken drop yiyorum sürekli. Ayarları normale aldığımda ise gene aynı sorun devam ediyor. Bunun sebebi nedir? Sistem çok güçlü olması lazım, daha 2 günlük cihaz ama girerken fan aşırı hızlanıp ısınmalar oluyor acaba ondan mı? Gene de normal ayarlarda drop yemeden akıcı oynatması gerekir. Sizce bunun sebebi nedir?

V-Sync bug olabilir. Kullandığın model ile alakalı bir durum değil diğer oyunlarda FPS drop almaman gerekiyor. Attığım makaleyi inceleyebilir mısın bazı arkadaşlar düzeltmiş.

Limitli bu cihaz diye boşuna demiyoruz formlarda.

Kardeşim limitin ne olduğunu biliyor musun sen ya da hangi maksatla konulduğunu? Bu fiyat skalasında bu modelden daha iyi bir model yok. Artı olarak dual kit kullanılıyor bu modelde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı