I7 13700H vs R7 7840HS

13650HX o kadar guclu bir islemci degil ama sinirlarda geziyor yine de belirteyim. Fiyati da 50K'ya cikmis zaten hiç ugrasma derim.

50 bine çıksam 52 bine 4070'li Omen alırdım. Fiyatı arttığı için almayacağım kampanyada güzel bir makine düşürürsem alırım.

Hocam aslında bilgisayar ihtiyacım yok giriş seviyesi HP 8 GB RAM R5 4500U bir bilgisayarım var memnunum çok seri çalışıyor ve pili çok iyi gidiyor hiç kasma yaşamıyorum. Günlükte iPad Pro M.2 kullanıyorum eminim en iyi oyuncu dizüstünden daha seri çalışıyordur. Küçüklükten kalan bir hevesim var dedim alayım öyle oyun oynarım arada ama öyle kampanyalı güzel bir cihaz düşürürsem alırım sizin gibi değerli arkadaşların yorumuna göre hareket ediyorum.

AMD islemciyle alakasi yok ROG'larin sogutmasi cok iyi degil cunku. 13900HX - 13950HX ve 13980HX ile gelen ROG'lar da frekans kisiyor bir de yeni kasayla gelmelerine ragmen.

Hocam 2 bin fiyat farkıyla aynı donanımda Omen buldum sizce 44 bine ROG mu Omen mi?

@Görkem Say

Son düzenleme:
CPU Undervoltage yapabileceğiniz modellere yönelmenizi öneririm oyun performansı daha tatlı olur. RTX 4070'li modelde o yok. Biraz daha üstüne koyup Intel HX CPU'lu ve RTX 4070 sistem alma imkanınız var mı? Ben şahsen Asus önermem yani. Throttle dolu o sistemler.
Yani ne demek knk ben anlamadım da

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı