i7-13700HX sistemde Windows 10 vs Windows 11

ihaliloz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sistemim, Acer Predator Intel Core i7-13700HX 32 GB 1TB SSD RTX4070 8 GB. Bu sistem için oyunlarda en iyi performansı alabilmek için hangi işletim sistemini kurmam gerekir. Teşekkür ederim.

Merhaba, sistemim, Acer Predator Intel Core i7-13700HX 32 GB 1TB SSD RTX4070 8 GB. Bu sistem için oyunlarda en iyi performansı alabilmek için hangi işletim sistemini kurmam gerekir. Teşekkür ederim.
Kesinlikle Windows 11.

Muhtemelen Windows 10 driverlarının çoğu yoktur.
Sistem güncel W11 kurulmalı.

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Peki Intel 13. ve 14. nesil işlemcilerde yaşanan sorun laptoplarda da görülüyor mu bu konuda tavsiyeleriniz nedir?

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Peki Intel 13. ve 14. nesil işlemcilerde yaşanan sorun laptoplarda da görülüyor mu bu konuda tavsiyeleriniz nedir?
Daha çok i9 cepesinde ama çok sık değil masaüstü kadar.

İşlemci watt limitleme işlemini tavsiye edenler var böyle bir şey sağlıklı mı peki her ihtimale karşı?
Limitlemek zararlı değildir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı