i7 13700K - RTX 4070 sistem nasıl?

Hocam zaten almışsınız bir kere. "Keşke şunu alsaydım, keşke bunu alsaydım" demenizin bir manası yok zaten bu saatten sonra. Cidden muazzam ötesi bir sistem dizmişsiniz.

İfadeler: KSA
Lüks değil dolandırıcılık. Çok boş bir sistem olmuş bayağı bir garibime gitti.

Lüks değil dolandırıcılık. Çok boş bir sistem olmuş bayağı bir garibime gitti.
Teşekkürler güzel yorumunuz için

Hocam zaten almışsınız bir kere. "Keşke şunu alsaydım, keşke bunu alsaydım" demenizin bir manası yok zaten bu saatten sonra. Cidden muazzam ötesi bir sistem dizmişsiniz.
Adam bomboş sistem diyo . Bende biliyorum itopyadan aynı özelliklerde hazır sisteme 15-20 k az vermeyi ama zevk meselesi işte

Dostum sen zevk olayını yanlış anlamışsın. Bir şeye fazla verince gerekeninden "Ya lüks işte eğlence fantezi" falan olmuyor. Kazık oluyor. Çok çok daha iyisi toplanır. Almadıysanız iade edin bence. Sistem kötü değil. Sadece fiyatına göre rezalet.

Ben fiyat yazmadımki fiyat yazdım ona göre değerlendirin dedimde benmi bilmiyorum sen git 23 K yı PNY ye ver ben 29K yı X trio ya veririm bro

Kazığın adı lüks olmuş zenginlik olmuş bu sisteme 70K'den az vermediyse bende bir şey bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…