i7 13700K - RTX 4070 sistem nasıl?

• Konuyu başlatan KSA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 2.123
Hocam zaten almışsınız bir kere. "Keşke şunu alsaydım, keşke bunu alsaydım" demenizin bir manası yok zaten bu saatten sonra. Cidden muazzam ötesi bir sistem dizmişsiniz.

Görüşlerinize katılıyorum doğru söylüyosunuz birde şu açıdan bakın aslında hepimiz birşey satın alırken daha iyisi olsun deriz ve bütçenin yettiğini alırız ben bu sistemde tam olarak öyle davrandım sadece ekran kartım işlemcime yetişemeyip extra yük olmasın benim için dengeli

Orada kasper var 4 yıllık kendi isteğimle aldım işletim sistemi almadım parçaları özenle seçtim hazır sistemde her parça ekonomik olması açısından f/p ürün tercih ediliyor ben biraz lükse kaçtım
Lüks değil dolandırıcılık. Çok boş bir sistem olmuş bayağı bir garibime gitti.

Lüks değil dolandırıcılık. Çok boş bir sistem olmuş bayağı bir garibime gitti.
Teşekkürler güzel yorumunuz için

Hocam zaten almışsınız bir kere. "Keşke şunu alsaydım, keşke bunu alsaydım" demenizin bir manası yok zaten bu saatten sonra. Cidden muazzam ötesi bir sistem dizmişsiniz.
Adam bomboş sistem diyo 🤣 . Bende biliyorum itopyadan aynı özelliklerde hazır sisteme 15-20 k az vermeyi ama zevk meselesi işte

Dostum sen zevk olayını yanlış anlamışsın. Bir şeye fazla verince gerekeninden "Ya lüks işte eğlence fantezi" falan olmuyor. Kazık oluyor. Çok çok daha iyisi toplanır. Almadıysanız iade edin bence. Sistem kötü değil. Sadece fiyatına göre rezalet.
Ben fiyat yazmadımki fiyat yazdım ona göre değerlendirin dedimde benmi bilmiyorum sen git 23 K yı PNY ye ver ben 29K yı X trio ya veririm bro

Kazığın adı lüks olmuş zenginlik olmuş bu sisteme 70K'den az vermediyse bende bir şey bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı